Merhabalar burada benden yaşca buyukler de olacaktır yani ablalarım ve benden kucukler veya yaşıtlarım da olacaktır elbet..herkesten yorum bekliyorum. benim adetlerim hep duzenliydi taki gecen seneye kadar gecen sene 50 gun boyunca adet olmadım hayatımda ilk kez.. ve doktora gittim doktor bana polikistik over gorunum oldugunu soyledi ve 50 gun adet olmayan ben doktora gittiğimin ertesi gun u adet oldum. doktor bana hormon tahlili yaptığında hormonların normal tuylenme icin epilasyona gidebilirsin ve kilo vermen gerekiyor dedi 80 kiloydum boyum 167 ve ben kilo verdim tuylenmede değişiklik olmadı hayıt tohumu suyu ictim ve duğunum oldu hatta duğun gunumde adetliydim adetlerim en fazla 1 hafta gecikti ve hep duzenli geldi fakat duğunden sonra yine yedim ve kilo aldım yine adetim gecikti bu sefer kadın doğuma gittim ozel muayene oldum ve doktor bana bir iki gune adetin gelecek dedi ultrason bakıp bende emindim c
unku goğuslerim ağrıyordu ve kilo vermem gerektiğini soyledi. 24 Ağustosta evlendim ve şuan 3 aylık evliyim hatta 3 ayı geciyor. Sizlerden fikir istiyorum. Ben en son 22 Ekimde adet oldum bu ay da 22 Kasımda olmam lazımdı fakat olmadım şaşırmadım tabiki. Ama adet olmama 4 gun varken yani 18 Kasımda benden pembe bir kan geldi pecete koydum ve 4-5 damla falan pembe acık bir pembe kan gelmişti. bir daha da gelmedi. Şuan 6 Aralık ve 1 haftadır goğuslerim fena ağrıyor ve şişti hemde cok. Benim boyle goğuslerim ağrıdığında 5 gune adet olurum en fazla.hayatımda hic kasık ağrısı cekmedim hep goğuslerimin ağrısından anlarım olacğımı. Fakat bu sefer hala gelmedi ve goğus ağrım ve şişkinlik devam ediyor. Mide bulantısı yok o kanda kafamı kurcalıyor. İmplantasyon kanaması olabilir mi diye? LUTFEN YARDIM EDİN BİLENİNİZ VARSA.. polikistik over olabiliriz ama yumurta catlamış ve tutmus olamaz mı?? (bu arada doktor hicbir engel yok sadece kilo ver buaraya birdahaki ay hamile de gelebilirsin dedi. ve sigarayı bırak demişti.) NOLURSUNUZ YARDIM EDİN YAZIN )