Hanımlar merhaba, ben aslında yeni gelin sayılırım 2 aylık evliyim
evliliğimin ilk ayında bi problem yoktu fakat son bir aydır eşimi tanıyamıyorum.
Biraz tuhaf davranıyor bir değil iki değil yani ben mi cok abartıyorum yoksa anlam veremiyorum,
mesela bir gun mutfak lavabomuz tıkandı usta cağırdık ve usta geldi lavaboya bakmaya
başladı lavaboyu tamir etmeye, bende icerdeyim o sırada eşimde ustanın başında bi bakayım dedim nasıl gidiyo
bişi farkettimki gelen usta malzeme falan almak icin eğiliyo vs. eşim gozlerini hic ayırmadan ustayı izliyor ,
dedim yok ya kafayı yeme heyyo olmaz oyle şey falan neyse bi gun film izliyoruz filmin son sahnesinde başrol kız başroldeki cocuğa (cocuğun adı john) john! john! john! diye bağırıyo ve koşarak birbirine sarılıyolar falan neyse film bitti yattık gece eşim ruyasında john john john diye sayıklamaya başlamazmı napıcağımı şaşırdım herif benim ismimi bir kere cumle icinde arka arkaya kullanmışlığı yok daha once elin john'unu ucledi,
noldu dedim, kabus kabus dedi neyse dedim heyyo sakin ol yoktur oyle bişi diyorum kendi kendime
başka bigun yabancı dizi izliyoruz beraber aa diyorum kızın yuzu cok guzelmiş,
yok diyo cocuğunda kendine has spesifik bi karizması bi vucudu falan var diyo hey yarabbim neyse diyorum
bazen diğer odaya gecip bilgisayarda oyun falan oynuyor yine oyun oynarken seslendim ona duymadı gittim kapıyı actım uyuya kalmış baktım ekrana bir chat sitesinden biriyle konuşuyor
konuştuklarına baktım naber nasılsın oyle aykırı bişey yok, konuştuğu kişinin profiline girdim profilinde erkek yazıyor
konuştuğu kişinin nicki T Cetveli , eşimin profiline girdim onun nickide Tava Sapı
bi anlam veremedim ama bardağı taşıran son damla şu oldu
o işi gereği bir hafta gece bir hafta sabah calışıyo , ben hep sabahları calışıyorum yine onun gunduz evde olduğu hafta ben işe diye cıktım evden eşimde evde uyuyor işe geldim oğle yemeğinden sonra bir karın ağrısı tuttu beni duramıyorum yerimde yıkıcam binayı o derece şirketin dokturuna cıktım bana ilac ve bir gun istirahat verdi eve geldim kapıyı bir actım ne goreyim eşim ve onun bekar arkadaşlarından biri minderlerden ve yastıklardan biri bi koşeye biride diğer koşeye ev yapmışlar evcilik oynuyolar bir birlerine yemek yapıyolar falan şaşırdım kaldım başımdan aşağı kaynar sular indi. Napabilirim acil yardım edin plsss