Evlendim ama annem hala beni huzursuz ediyor. Gelmiyorsun, gitmiyorsun. İnsan bir kere gelir yemek yapar evde diye bir suru soyleniyor bana. Calışıyorum kendi evim var işim gucum oluyor diyorum ama anlatamıyorum. Senin gibi evlat olmaz olsun diye neler neler soyluyor. Bazen geliyorum kendi evimin yemeğini zor yapıyorum.
Arada geliyorum gidiyorum, gelmiyor değilim yani haftada 1 gun mutlaka uğruyorum. Ama kendi işimde oluyor yeni evliyim misafir ağırlıyorum surekli. Evlenirken eşimi istemiyordu annem seviyor gibi gorunuyordu son zamanlarda ama anladım ki hala istemiyor eşimi evlendiğimi kabullenemiyor. Mahalledeki insanlara dedikodumu yapıyormuş duydum bunu birkac kişiden. Bir anne bunu neden yapar anlamıyorum. Oz annem yani uvey olsa neyse ama uvey anne bile boyle yapmaz.
Yalnız bırakmamaya calışıyorum erkek kardeşimde olsa beni arıyor farkındayım ama ben de bu dedikoduları duydukca annemden soğuyorum. Ne yapmalıyım? Arama mesafe koymayı duşunuyorum ben ama yine bana bir suru beddua edecektir.