Merhaba herkese oncelikle.
Başlıkta da dediğim gibi durum artık işin icinden cıkılmaz bir hal aldığı icin, burada bi nebze rahatlarım diye duşundum.
Uzun uzun yazıp, sıkarsam şimdiden cok ozur

Konu annem. Aslına bakarsanız nereden başlıcağımı bende bilmiyorum.
Ben kendimi bildim bileli annem hep baskın bi karakterdir. İyiliğine iyidir etraftakilere ama bi o kadar da malesef ki egoludur.
Bi kız icin emin olun bunu soylemek cok zor bende kabullenmek istemedim hic ama, malesef. Haksızlığı kesinlikle kabul etmez, etmiş gibi yapar. Aşırı kinlidir kin tutar kim olursa olsun. Buraya yazıp, anlatabileceğim o kadar fazla konu var ki ben hangi birini yazsam diye şaşırdım.
Ama size en son konumuzdan bahsediyim. 1 senedir bir birlikteliğim var. Ondan oncesinde 2 yıllık bi ilişkim vardı gayet ciddiydik askerdeyken aldatıldıgımı ogrenince bitirdim doğal olarak. 2 yıllık ilişkide de annem hep bi mudahele peşindeydi. Ona gore benim hayatıma giren herkes kotu Ben daha oncesinde de hayatımda kimse yokken her kız gibi ceyizime durumum oldukca ufakta olsa birşeyler alırdım. Genelde annemle cıktığım icin annemle birlikte almış olurduk. Şubat ayına kadar 1 senedirde calışmıyordum, son aldığım birkac birşeyi annem aldı ( ufak tefek havlu, mutfak esyası vs.) Bende şuan işe girdikten sonra annemle babam ayrıldıkları icin şuanki eve alınan koltuk takımları taksidini oduyorum. Market alışverişi yapıyorum, yeri geliyor faturaları oduyorum anneme yuklenmemeye calışıyorum. Ama bunu yanı sıra kendimede aldıklarım illaki oluyor kurumsal bir şirkette calıştığım kıyafet ihtiyacım cok oluyor ozellikle klasik. Bende elimde kalan parayla kıyafettir, gratistir, kuafordur gidiyor yani illaki. Gecen haftasonuda erkek arkadaşımla dışarı cıktık. Ceyizimin eksikleri hala cok fazla olduğu icin Karaca'da indirim olduğunu gorunce girip pasta takımı, nevresim takımı, kek kalıbı birde masa ortusu alıp cıktık. Eve geldikten sonra annem daha elimde poşetleri gorur gormez bunlar ne şimdi, ne alaka neden aldın demeye başladı. Bende anne ne aldığımı merak etmiyo musun bunlar mı sorman gereken dedim şakaya vurarak. Hicbirine bakmadan salona gecti 2 3 gun onlar odada durdu yine aynı şekilde gelip bakmadı. Ve 2 3 gun bana hep tavırlıydı. En sonunda pazar gunu ufacık bir sebepten patladı soyledi icindekileri.

Neden kendi başıma ona sormadan gidip almışım, iki kuruş para kazanmaya başlayınca bi taraflarım mı kalkmış, bundan sonra benden habersiz ne kendine ne ceyizine bir cop bile alamazsın bu evden iceri sokamazsın al bak neler oluyor dedi. Bende en azından paramı car cur etmiyorum kotu birşey yapmışım gibi konuşma, neden her yaptığımın altında birşey arıyorsun sen ceyizine aldığın herşeyi ananeme sorarak mı aldın gibi şeyler soyledim. Alıcam tabiki bundan sonrada dedim. Ben karşılık verince kendine yediremediği icin, git babanın evinde kal orda ye ne b*k yiyorsan dedi. Eve yardımımı asla eksik etmememe rağmen, eve hicbir yararım yokmuş gibi konuşması gercekten cok zoruma gitti.

Ben iyi olmaya calıştıkca, huyuna gitmeye calıştıkca annem benden hep daha bi fazlasını istiyor. Ve kendi hatalarını asla gormuyor, gorup soyleyince de kabul etmiyor. Surekli onun dediği, istediği gibi hareket etmem gerek aksi halde evi bana zindan ediyor.
Nasıl tavır takınmam gerektiğini şaşırdım artık ben. Kusura bakmayın biraz fazlaca uzun kactı.