Selam kızlar. Bugun en yakın arkadaşımın derdiyle geldik size.
Arkadaşımın iki senedir goruştuğu birisi var. Ve onumuzde ki bahar gibi nişan yapmayı duşunuyorlar virus biterse eğer. Arkadaşımın sevgilisinin ailesi baba tarafıyla hic goruşmuyor ve anne tarafıylada toplam 8 kişilik bir aileler. Cocuk duğun yapmak hic istemiyor. (Kendisinin ailesi hic olmadığı icin bu kısmı anlayabiliyorum.) Ama yapsada durumu gayet iyi kendisi bile karşılamış olsa 2 3 aylık geliri ile cok guzel bir duğun yapabilir. Nişan, kına bile istemiyor konuştukları zaman sevmiyorum diyor .Oynamayı sevmiyormuş, ilginin uzerinde olmasını sevmiyormuş o yuzden istemiyormuş. Cocuk cimri falanda kesinlikle değil cok comerttir arkadaşıma karşı. Hatta balayı icin tum yıllık iznimizi orada kullanırız dunyanın neresini istiyorsan sec oraya gotureceğim seni demiş
Gelelim arkadaşıma oda sessiz biri oyle kavga gurultu cıkarayım ben şunu istiyorum ben bunu istiyorum, hayır olacak yapacağız diyen birisi değil. Ama cok kırıldım ve hevesim kactı diyor. Yani bende zaten oyle cok cok buyuk bişey istemedim evde nişan olsun bide ufak bir duğun mu olsa demiş cocuk surekli hevesini kacıracak şeyler soylemiş.
En son konuşmalarında arkadaşım hicbir şey olmasın istemiyorum hevesim kalmadı artık ben zaten cok şey istememiştim sırf sen hoşlanmıyorsun diye nişanı evde yapmaya kınayıda yapmamaya ok dedim ama sen bana bir kere bile gercekten senin isteğin ne diye sormadın bile demiş. Nikah sonrası yemeğe bile ne gerek var diyorsun o zaman senin istediğin gibi olsun hicbir şey yapmayacağız gelinlik bile giymeyeceğim kimseyi de cağırmayacağız o gunu gercekten unutamayacaksın demiş.
Cocukta cok uzulmuş ben senin mutlu olmanı istiyorum sen nasıl istersen her şeyi oyle planlarız , ben fikrimi soyluyordum seni bu kadar uzduğumun farkında değildim demiş . Arkadaşımda cidden hevesim kalmadı hicbir şeye 1 senedir donup dolaşıp aynı şeyleri konuşuyoruz hic onemsemiyor surekli isteksizlik o yuzden kesinlikle hicbir şey istemiyorum diyor ama aşırı uzgun. Dun bir arkadaşımız nişanlandı onun fotoğraflarını gorunce ağladı azcık ben kendimi hicbir şey hak etmiyormuş gibi hissediyorum diye. Ben orta yolu bulabilirsiniz bak oda senin uzulduğunu anlayınca nasıl istiyorsan oyle olsun her şey ben seni mutlu etmek icin her şeyi yaparım demiş desem de benim sadece teselli verdiğimi duşunuyor. o yuzden sizlerinde yorumlarını gormek istedi.

Şimdiden teşekkur ederiz.