Merhaba hanımlar hepinize gunaydın, konuma geciyorum.
4 aylık nişanlıyım eski konularımı okuyanlar bilir şimdi başka bir derdimle başınızı ağrıtmaya geldim. 31 ekimde nikahım var duğun yapmıyoruz sade nikahla evleneceğiz. Şimdi şoyle benim ailemin durumu yok zaten ben annem ve kız kardeşim yaşıyoruz ben asgari ucretle onlara bakıyorum. Karşı taraf beni istemeye geldiğinde benim annem bekleyelim hem kovid azalır belki hemde ben kızımın ceyizini yetiştiremem bu kadar surede durumumuz yok falan dedi onlar da siz hicbirşeyi duşunmeyin herşeyi biz yaparız dediler. Annem sağolsun kenarda duran iki kuruş birikmişiyle herşeyimi dort dortluk hazırladı. Şimdi demişler ki yemek masası takımı falan almayın gereksiz, bulaşık makinesi almayın zaten iki ikişisiniz ne gerek var falan. Anlamadığım benim hic mi misafirim gelmeyecek onlara yer sofrası mı kurucam, işten yorgun argın gelince bulaşık mı yıkamam lazım... Ha alamayacak durumları olsa amenna ama zaten varlıklılar. Dun nişanlımla babası telefonda kavga etmişler ve bayağı kufurlu bağırış cağırışmalı. Benim nişanlım zaten ailesini dinleyen birisi, şimdi de diyor ki almayalım evlendikten bir ay sonra alırız, balayına gidersek yine laf edecekler falan. Ben ne yapmalıyım sizce?