Bir anne, oz anne evladına kendi oz kızına or***pu der mi, namussuz, namusu sokakta kalmış, benim evimden s*git...
Asla anlaşılamayan, hayatı zindan eden ve acık acık ben boyleyim evlendikten sonra da asla değişmem, ben kıskanc baskıcı bir adamım, ben babamdan boyle gordum diyen bir nişanlı, aileme bakın olmuyor, nişandan sonra cok değişti, ben cok mutsuzum, evlenip boşansam ya da Allah korusun psikolojim bozulsa kendime bi şey yapsam daha mı iyi diye dil doken,konuşan, ağlayan, yalvaran ama ikna edemeyen bir ben ve karşımda nişanlım olacak beyi cok sevdiği icin o cocuk cok iyi kotu olan sensin, baban duysa yuzune bakmaz, siler seni, ben de sana sahip cıkmıyorum, ya adam ol defol git yuvanı kur o cocuğa karı ol ya da benim evimden bir cop bile almadan bu evden s*git, sen namuslu adam sevmezsin o cocuk namuslu ya sana ağır geldi, sana pez**venk lazım, sana namusuna sahip cıkmayan adam lazım ve daha aklıma ve dilime geldikce sinirden stresten beynimin ağrıdan catladığı nice kufurler hakaretler eden bir anne(?)
Dayıma anlatmış annem biraz sorunlarımızı, dayım bugun benimle konuşmaya calıştı o da annemden cok farklı sayılmaz.( Babam yurt dısında calışıyor beni dayımdan istediler, dayım babam gibidir cok hakkı var ustumde o yuzden annem once onunla konuşmuş) Dayı diyorum size gore şiddet değil belki basit kucuk ama kolumu sıktı kolum morardı, her şeyime karışıyor, beni yalnızlastırmaya calışıyor kimseyle goruşemiyorum. O da bana koca doverde severde senin isteklerine gore koca yok, kıskanırda, kimle goruşceğne karışırda, evlenen kız bekar hayatını siler atar, arkadaşlıklarda eskide kalır, kocan istemiyorsa arkadaşın olmaz, takipte eder telefonunu da karıştırır diyor. Ablam ve annem devamlı birbrlerini gazlıyor... 25 yaşıma kadar ne mucadeleler verdim nelerle uğraştım hic bir zaman ailemin Zihniyetini kabul edemedim, saygsızlık yapmadım ama ailem ve akrabalarımın goruşleri bana hep cok ters cok cahilce gelirdi ve ben kendi hayatımı farklı yasardım. Anne tarafında universite okuyabilen tek kız ben oldum, cok fazla kız arkadaşmda oldu erkek arkadaşımda, cok aktiftim cok sosyaldim. Şimdi annem zihniyetinde bir adam karşımda, nişan oncesi her şey iyi guzel nişandan sonra kız arkadaşlarım bile batar oldu ona, asağı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık.
sanırım bana evden ayrılma dışında bir yol gozukmuyor.
Bu ara da ekleme yapayım babamla ilgili,
İşi bırakıp dersaneye başlamam gerekince babam ustume geldi cunku onun bir sene bana bakması gerekiyordu cok yuzume vurdu. Kac sene calıştın niye paranı biriktirmedin ben sana bakmak zorunda değilim dedi sonra paranı yollarım ama şoyle ama boyle diye bir araba laf etti bende babamın yurt dışında calıştığı ulkede bi kadınla ilişkisi olduğunu oğrenmiştim ve cok ağrıma gidince babamın dedikleri, paran cok ki orda karılara yediriyorsun kendi evladına gelince lafını mı yapıyorsun senden bi kuruş istemiyorum baba sağol dedim. Ustume yurudu vurmaya kalktı falan o gun yurt dısına geri dondu. 7 ay oldu bi daha konuşmadık