resimde herşey belli 3 ay oncede bunların it olduğunu soylemiştim ama burdaki arkadaşlar 3 5 odeme alıyor diye creative ilerleme var paramızı oduyor şu kanalları odedi vs. neden bunları diyorlar sizce ? para tatlı cunku adam odemesini alıyor keyfi yerinde bana dokunmayın diyerlerine ne yapıyorsanız yapın kafasındalar 3 ay oncede ********lerdi şimdide oyle gorduğunuz resimde 2 tane bank transfer var 2 sinide almadım hangi kopek ilgilendi ? okadar ticket actım cevap vermediler yeni ticket actım eski ticketin var deyip yenisini kapattılar şimdide parayı gorduler direk bloke bundan oncekilerde neden bloke yoktu ebe kitapsızlar ?
4 bin+2200+ 370 = 6900 bin dolar hop ceplerinde + birde bu ay var onuda sayalım

6900+2700= 9600 bin yani bu adamlar bana 10 bin dolar kazık attı siz hala networkleri savunun blokeler odenecek kanalları bekletin lafları edin
bu adamlar bana ne kadar odemiş ? 3400+3200=6600 bin dolar
10 bin dolarımın ustune yat 6 bin dolar ode oh kebab siz hala bu tuzaklara kanın bu tuzaklara duşun 3 ay oncede dedim ama nerdeeeee!!!
bunların allah belasını versin diyer konulardada paylaştım onlarıda gosteriyim 10 bin doların ustune mi yattı sadece ??

10 bin+3 bin = 13 bin dolar !!

120 miyi odemiş neden ? akıllı tabi 120 odeyince ne oldu ben creativede kaldım ondan sonra ne mi oldu
1600+3200= 4800 bin dolarım ustune yattılar !!!!

buna direk rev share %0 yaptılar bundada 6 bin dolarım vardı revshare %0 neden adsense parayı odemiyormuş ebe kopekler madem odemiyor siz revshare %0 yaptığınız icin kanalı sizden cıkartıp tekrar adsenseye bağladımda adsense neden takır takır para mı odedi ne kadar mı ? 2 bin dolar aldım sonra sahte telif geldi kanal kapandı @CBurak da iyi bilir onada soylemiştim...
BENDEN BU KADAR BU KONUDA KAPANIRSA AYIP HERKES HERŞEYİ BİLSİN YETER ARTIK...