Kizlar ben bir asiri mutluyum. Ama resmen enerji kupu....
ama nasil bir enerji sanki dunyayi kurtaricam. Agirlik sporu icin spor salonuna giderim, gece oylesine araba surerim, hicbir seyden korkmam. Cok konusurum binbir fikir gelir aklima. Uyku bana zaman kaybi gibi gelir cumku yapmak istedigim o kadar cok sey var ki.Muthis bir ozguven patlamasi. En iyisi benim en guzeli benim benden iyisi yok. Kendimi gosterme cabasi sanki podyumdayim...Benden iyisi yok superim havalarindayim. Mesela Tv acik Manken var reklamda. Kendimi soylenirken buldum ben bundan guzelim tipe bakkkk diye Oyun havasi acip deli gibi oynarim surekli gulerim....

Sonra bir an gelir. Basit bir sey olur yanlis anlasilma vs herhangi bir sey aklima kotu bir sey dusurur veya gorurum yani saniyelik. Bir anda soylenir, sayar, sonra aglarim ama nasil bir aci dipteyim resmen. Kendi kendime konusurum. Ama dikkat ediyorum baska kimsenin gormeyecegi bir yer, kendimi zor tutarim. Ne boktan bir hayat be derim motivasyon sifir. Kaderime isyan etmeye baslarim... AMa nasil bir isyan...Acarim arabeski acimi dibine kadar yasarim hemde aglarken. Icime iyice kapanirim. Muthis resimler yaparim bu donemlerde. Bircok sanatci bipolarmis okudugum kadariyla. Mesela Van Gogh...Bu rahatsizligini sanata cevirmis. Resim yetenegim kurtariyor biraz.

Bir de baglandigim bir insana asiri baglanirim...kopamam ondan beklentilerim cok buyuk olur.

Ve sonra o yanlis anlasilma aciga kavusur. O sahisla konusurken zaten belli etmemye calisirm cok kotu oldugumu. Tekrar ani bir enerji gelir baslarim aktivitelere

Ben psikologa gittim. Psikolog bipolar oldugumdan suphelendigini soyledi Ve psiyatra yoneltti...maalesef yasadigim ulkede en az 9 ay beklemem gerekiyor terapi icin...ve sadece ilk gorusme yapip bekletiyorlar. Ya Allahaaskina o zamana kadar ben yne yapacagim? Bu son aylarda iyice artti bu rahatsizlik. Bunun cozumu var mi? Yasayan var mi? Korkuyorum aciga cikacak diye ailem bilmyior kimseye de denmiyor ki...Yakin arkadaslarim herkes beni dengesiz diye bilyior aslinda rahatsizim. Ne ictin sen yine derler bunda alkol mu vardi derler ki asla agzima koymam Bu rahatsizligi bile eden var mi? Nelere dikkat etmek gerekir?