Merhaba. Benim derdim bircok insanda oldugu gibi dis gorunusumle ilgili kaygilarim. Pitoz (dusuk goz kapagi) ameliyati oldugumdan beri sag goz kapagim digerine nispeten az kapaniyor. Oncedende dusuktu, digerine nispeten az aciliyordu... Neyse, bu benim ozguvenimi yillardir almaya devam ediyor. Yasim 29 bu arada. Diger taraftan saclarim cok dokuluyor, yani hasret kaldim kadin sacina sahip olmaktan, sac sekilleri yapmaktan ve s... Ben yararlanamiyorum sac ozelliginden yani, normal kadinlar gibi. Sadece acik yerleri kapatacam diye yarim topluyorum, o kadar. Kuafore gitmeye utaniyorum, hepsi aaa senin daha yasin az, 60'larda boyle oluyor genelde diyorlar. Gerci 60'lar bile benden iyi.

Tamam yani, kotu gorunume sahibim de, e bircok insanda var boyle kaygilar. Herkes standard guzel olmuyor ve s. Bunlarin hepsini biliyorum. Ama yinede icim hep daraliyor... Kurtulamiyorum ozguvensizlikten. Mesela bir erkekten hoslaniyorum, boyle flort yapayim derken goz kapaklarim beni tuhaf gosterecek diye kaciyorum. Hani boyle seksi bakislar dusunuyorum ama tuhaf gorunuyor, biliyorum. Bura icimi dokmek icin geldim. Tanidigim kimseye soyleyemiyorum, annemede soyleyemiyorum uzulecek diye. Cok uzgunum ben...