Kızlar 1 ay once evlendim konularımı bilenler bilir. Eşimle bu 1 ay icinde bi kere şiddetli bir tartışma yaşandı. Yani bağırış cağırış anlamında şiddetli diyorum asla dayak vs olmadı. Ben tartışırken sinirlenip gecenin bi yarısı evden gitmek istediğim icin eşim beni tutmaya calıştı bırak vs diye bağırdım ağladım falan yarım saat surdu tartışma gecenin 3 unde. Apartmanları biliyorsunuz eminim gurultu gitmiştir komşulara.

Neyse asıl konuya geleyim sabah markete gittim. Ev sahibinin babası yaşlı bir dede tanışmışlığımız var. Nasılsın amca falan dedim dış kapıda karşılaştık . Sen kimsin kızım falan dedi hatırlamadı beni biraz aklı başında değil sanırım yaşlılığından dolayı. Bende biz yeni evlendik taşındık ya amca senle de tanışmıştık dedim. Hemen ust kattayız dedim. O kattaki adamın karısı ne oldu ya dedi. Efendim dedim kavga etmişler karısını dovmuş dedi ben yerin dibine girdim. Yok amca biz değiliz o başka birileridir dedim uzatmadan iceri girdim . Eşimi boyle bi duruma duşurduğum icin cok uzgunum cunku sakin olmam icin bana yalvardıkca durmak durulmak bilmemiştim. Apartmanda yaşamaya hic alışkın olmadığımdan da olayların nereye varacağını pek duşunemedim. Demek ki binada bişeyler duyuldu ve yalan yanlış yayıldı herkese . Eşim bu insanların yuzune bakıyor kirayı vs vermeye gidiyor karşılaşıyor adamlar kayınbabamın tanıdıkları zaten. Kısacası kendimi cok kotu hissettim icim icimi yiyor insanlar hakkımızda ne duşunmuştur eşim hakkında ne duşunduler diye. İnsanlarda nasıl bi algı oluşmuştur ? Bide bunlarla aramızda iki daire var duymaları pek mumkun değil sanırım ust kattakiler yetiştirdi. Kotu hissediyorum kendimi cok utandım. Eşime bu durumdan bahsetmeyeyim değil mi?