Selamlar herkese ..
Yine bir kafa karışıklığıyla soluğu burada aldığım doğrudur
Başlıktanda anlaşıldığı gibi, konu erkek arkadaşım. Onceki konumu hatırlayanlar var ise eğer, annem ile ilgili sorunlarımdan konuşmuştuk.
Orada size erkek arkadaşımla bir problemim olmadığını, evlilik yolunda ilerlediğimizi soylemiştim.
Evet hala oyle ama, ama'sı var işte
Hep mi boyle olur veya bende mi şans yok, ya da birşeyleri biryerlerde ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum.
Başlarda ki adam gitti yerine bambaşka biri geldi. Benim istemediğim hangi hareket varsa hepsini şuan yapıyor ve asla o yaptıkları ona yanlış gibi gelmiyor. Ne zaman bir konuda tartışsak ben kızsam mutlaka kendine bir pay cıkarıyor veya aklınca konuyu farklı yerlere cekmeye calışıyor. Sanki ben değilde, o kızmış gibi davranıyor.
Başlarda nasıldı diyecek olursanız, başlarda zaten bu kadar buyuk tartışmalarımız olmazdı ama olduğunda da, 1 saat sonrasında ya bi uzun mesaj yada bir arar uzun uzun konuşur gonlumu alırdı. Ustume duşer, hareketlerine ağzından cıkanlara cok cok dikkat ederdi.
Tam olarak verdiği değeri hissediyordum o zamanlar. Her hareketinle bunu cok acık belli ederdi.

Şimdi ise tam tersi.. İnsanlar icinde ne konuştuğunu asla bilmiyor. Aynı iş yerinde calışıyoruz gerek ofise girdiğinde, gerek serviste kac kez sesini yukselterek konuşması, surekli benden memnun değilmiş gibi konuşması.
Cok kez uyardım guzellikle konuştum, kavgasını yaptım yinede bana mısın demedi. O anlık haklısın tamam dikkat edicem diyor ama gelin gorun ki ertesi gun yine aynısı oluyor. Ki benim en nefret ettiğim şeydir bir başkasının yanında ses yukselmesi, kucuk duşurur gibi konuşulması. Ben bunu kendi anneme, babama dahi yaptırmaz yapıldığında da cok kızardım.

Bunu aşamıyorum ve bu benim hic icime sinmiyor gercekten. Başta bambaşka biri olup, şimdi boyle olması hangisi gercek hali onuda ayırt edemiyorum. Fevri cıkışları, istediği olmadığında sinirlenmeleri, hatasını asla gormemesi cok cok fazla.
Hal boyleyken neden kafan karışıyor yapman gereken belli diyecek olursanız,
bilmiyorum kızlar ya bende kendime bunu soyluyorum ama sanırım yediremiyorumda.
Etraftakilerin, annemin dediğinin olmasını kabullenemediğim icin sanırım itiraf etmek gerekirse..
Yanlış duşunuyorum di mii?