merhaba
erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından biri bana zaman zaman aşırı gereksiz davranışlarda bulunuyor. şaka olduğunun farkındayım ama sinirleniyorum ister istemez. bunu kendisine soylemedim ama erkek arkadaşım biliyor ve onu uyardığını soyledi ama devam ediyor.
dışarı cıktığımızda ucumuz takiliyorsak eğer bana surekli "git, seni istemiyor" falan diyor. erkek arkadaşım beni eve bırakacağı zaman "boş ver o kendisi gider, ne gerek var" gibi şeyler soyluyor. yanımda olduğu her an boyle gıcıkliklar yapıyor. mesela ikisi birlikte yanıma geliyor diyelim bana "yolda bir kız gorduk tam sevgilinin boyu boyunaydi cok guzeldi" diyor. bir sefer telefonda konuşurken cocuğun evine gideceklerini soyledi erkek arkadaşım ve arkadan şoyle bir ses duydum "kızları da cağıralım ya kızlar da gelsin, ayseye soyledim" vs vs
biz sevgili olmadan once ikisi bir gun akşam dışarı cıkmış belki birileriyle kızlarla falan tanışırız diyerek, bana anlatmayı en sevdiği şey bu. ki o zaman biz tanismiyorduk bile ama kendisinin sevgilisi vardı

ben bir şey soylemiyorum arkadaşların arası bozulmasın diye ama cidden sinirimi bozuyor.
aklıma gelmeyen buna benzer cok ornek var. ne yapmalıyım