Merhaba, 18 yaşındayım 1 senedir devam eden bir ilişkim var fakat son zamanlarda bitirmeli miyim sorusu kafamda donup duruyor. onu cok seviyorum cok değer veriyorum en zor zamanımda benim yanımda oldu fakat onun yuzunden ben cok uzuldum, hala daha konuşmaları olsun tavırları olsun beni cok uzuyor. yan yanayken hic bir problem yok fakat telefonda konuşunca surekli kızarak konuşuyor tersliyor. bizim bu yıl YKS yılımız bu sebeple ayda sadece 2 kere buluşuyoruz aramıyoruzda fakat nadiren istisna da olsa aradığımda beni hep tersliyor kotu konuşuyor ben hep alttan aldım bu zamana kadar ama en son telefonda bana şunu soyledi "verdiğim sozlerden dolayı senin yanındayım" bu ne demek soz vermiş olmasaydı gidecek miydi yani sevgi yok mu artık icinde? cok sacma geliyor artık bana sadece moralimi bozuyor. onu gorunce cok mutlu oluyorum her şeyi unutuyorum veya soylediğini ufacık guzel bir soz beni motive edebiliyor cok mutlu ediyor fakat o bunun yerine beni daha da demoralize ediyor. halbuki en ufak şeylerden cok mutlu olan biriyim bir seni seviyorum demesi beni o kadar cok mutlu ediyor ki, bu sebepten dolayı ayrılık duşuncesi geciyor kafamdan neredeyse 1-2 aydır boyle dişimi cok fazla sıktım, ama bana soylediği o sozden sonra kafama yerleşti ayrılık fakat emin olamıyorum ben onu cok seviyorum duzelir diye beklemek değer mi? uzulmek ayrılık acısı bunları yaşamak istemiyorum duşuncesi bile oyle cok uzuyor ki. ablalarım size sacma gelebilir fakat ne yapacağım bilemiyorum bana bir akıl verin lutfen