Merhaba kızlar iyi akşamlar.Benim samimi olduğum bir arkadaşım vardı eski işyerinden gumruk firmasında calışırken burda konu da acmıştım cok soyleniyor diye işten cıkınca surekli bana whatsaptan yazardı arardı şuraya başvurdum gittim olmaz cok yoğun calışıyorlar sevgilisinin calıştığı gumruk firmasına gitmem işyerinde başarılı olmazsam sevgilim beni onerdiği icin zorda kalır vb gibi bir suru şey.
Ben arkadaşıma bu surecte hic soylenmedim cunku hic kimsenin kafasını şişirip iki gunde bir ne olacak bu durumum bak şoyle oldu demem herkesin kendine gore bir sorunu var genelde icime kapanirim .
Ozellikle son bir aydır kendimi hic iyi hissetmiyorum herkes huvese iş buldun mu ne zaman bulacaksın falan.
Bu akşam da arkadaşım whatsaptan yazdı bu bahsettiğim kız napiyorsun diye ben de bakıyorum başvuruyorum ama şimdilik arayan soran yok dedim o da sen de evde birşeyler yap bu kışı atlat evde bir şeyler yap onumuzdeki sene de boyle gececek dedi ben de buna arkadaşım dedim insan boyle der mi doğru ortam kotu zor iş bulmak ama insan bir cumle soyler o kadar derdini anlattım dinledim başvurmaya devam et pes etme elbet olacak bulursun ben hic oyle demedim kendisine bugun olmazsa yarın olmazsa bir aya daha guzel bir yer olur belki dedim.Alinganim belki ama insan bence boyle dememeli zaten etraf sorup durduğu icin ne zaman iş bulacaksın diye kendimi ezik bir işe yaramayan yetersiz biri olarak gormeye başladım.Bir de bu kız boyle diyince insan olumlu şeyler az da olsa duymak istiyor.Sizce boyle arkadaş olur mu ?