Merhaba hanımlar, aklınıza ihtiyacım var.
Ben 5 senelik evli, iki cocuk annesiyim. Eşimle zaman zaman tartışmalarımız olurdu ama kendisi tartışırken uslubuna dikkat etmeyen birisi
En son tartışmamızda ağzını kırarım, dilini keserim tarzı laf soyledi. Şiddetin sozlusunede karşı olduğum icin bende şarteller attı. Nasıl konuşuyosun gel kes bakalım goreyim dedim. Tabi bir kac laftan sonra ben odama cekildim.
1 aya yakın aynı evde birbirimizi tanımıyormuşuz gibi yapıp yaşadık. Bu en son seni annenlere bırakayım iki kucuk cocuk tabi seninde sinirlerin yıprandı dedi, aramız soğuk bide uzaklık girecek diye istemedim. Annemle paylaştım 6 aydır virusten dolahı goruşmuyorduk. Annemde seni, torunları ozledim diye ısrar edince kabul ettim. 2 aydır burdayım. Eşim olacak insan beni bıraktı, annesine gitti. Sonra viruse yakalandı benden bitkisel ilac tarifi istedi soyledim, anlattım kendisine. Anneme soyle arayıp dedi, tamam dedim unuttum. Naptın soyledin mi anneme dedi. Aa unuttum cocuklardan akıl kalmadı ki kusura bakma dedim. Buna cevap olarak " Senden gelecek hayır allahtan gelsin "oldu bu lafa cok alındım. 2 hafta arayıp sormadı. Sonra arabasına gece sarhoşun biri vurup kacmış derken kala kaldım annemlerde. Ama gelin gorun ki adam bizi gelip almaya hevesli değil. Bugunse bardağın taşma noktasıydı. Sebep ise onun gelip beni almasını istemem neymiş ablasından araba isteyemezmiş kardeşim bıraksınmış. Bende 2 aydır burdayız her ne kadar benim cocuklarım, onların torunları olsada teşekkur et aileme benim yokluğumu aratmadınız gibisinden, hem 2 aydır ne beni ne kimseyi arayıp sormadın bi seni gorsunler dedim. Bir soyledim bin laf işittim. Ne şoparlığım kaldı ne koca karılığım, kendini duzelt bana dolu gelme, yok cocuklardan bile soğumuş. Bir ton sacmalık saydı. Bende senden bana yar olmayacak anladım git davanı ac dedim oda ben niye acıyormuşum sen ac dedi. Sonrada beni engelledi.
Yaşadıklarımı duşunuyorum işin icinden cıkamıyorum hanımlar bana bir care... Uzun oldu, okuyanların gozlerinden operim.