Cok konu actim kaynana gorumce ile ilgili. Son zamanlarda dahada oturdu taslar yerine.
Kendimi sucladigim zamanlarda oldu. Acaba abartiyormuyum diyerek bocaladigim anlarda. Burdada bazi arkadaslar takinti yaptigimi dusundu beni suclayan uslup ile yorumlar yapti.
Ama oyle degil iste.
Cok olaylar oldu
En son artik sadece burda degil yakin cevremede anlatmaya basladim, acildim. Cokta iyi geldi meger insanlar zaten gozlemliyormus, tanidigi icin tahmin ediyor, hateketlerden anliyormus.
ne kadar rahatladim.
Benim kaynana ve gorumce kocama cok bagli hatta bagimli. Kocam bana cekirdek ailesine daha cok ilgi gosterir diye resmen korkuyorlar ve bu korkudan dolayi ellerinden geleni ardina koymuyorlar.
ben artik kotu gelin ilan edildim esimin ailesini istemeyen saygi duymayan. Ama isin asli oyle degil. Gorumcem kaynanamla gunde 8 kez gorusuyor naklen yayin yapiyor evinden.
Bendende bunu bekliyorlar. 40 yasina gelmis gorumce hala herseyini annesine soruyor adim adim anlatiyor ve annesinin bu hosuna gidiyor herseye hakim oluyor ve yonetiyor!
buraya kadar tabi ki kendileri bilir! Gercekten banane!
Ama bendende aynen bunlari bekliyorlar! Surekli herseyi bilmek herseye dahil olmak istiyorlar.
Misal evlendim 1bucuk sene kaynanam evi ne sekilde havalabdiracagimi soylemeye calisti. O sabah namazina kalkinca heer yeri havalandiriyormus o yetiyormus. Bense ne zaman canim ister bunalirim havalandiririm ne bilim guzel havada yarim aciktir pencereler. Ve bu bile sorun oldu onun dedigini yapmiyorum diye. Cok komik degil mi!?? Boyle birsey takilir mi yaaa soz konusu edilir mi?! Bunlar ediyor....
iste boooyle devam etti. Onlar benim ustume geldikce ben kendimi geri cektim. boguluyorum resmen herseyi bilmek yonetmek istemelerinden!!!
cok uzun yaziyorum.
konuyu daha ozetlemeye calisacagim.
-Benim kendi fikrim olamaz
-kocamda bende 60 yasinda insanlar gibi yasayacagiz
-kocam gunde 2-3 kez annesine ugramak zorunda yalniz yasiyor cunku
-ben ne yapsam gorumcem ile kiYaslar kaynana o almadi sen niye aliyosun vs vs
-kizim gorumcemin cocuklariyla ayni sekilde kiyaslanir
-bana bebek gormeye gelirler bana takilan altini gorumcemede takar
-en iyisi kabile hayati yasamak bunu istiyorlar
-benim anneme poposuni doner kaynana surekli konusmaz gitmez ama kendisi ilgiyi saygiyi en yuksel levelde bekler
neler neler birsuru psikolojik oyunlar esim aman annesini unutmasin diye acindirmalar
ama yeter artik degil mi????