kızlar merhaba,
Ne zaman birine aşık olmaya karar versem size yazıyorum

Konuma geceyim hemen.
Benim Teyzem kurumsal bir firmanın yemekhane bolumunde calışıyor.( bunu soyledim cunku olayın sebebi teyzem

Ben de yine kurumsal bir firmada genel mudur asistanı olarak calışıyorum ve teyzemle iş yerlerimiz 5 dklık mesafede.
Teyzem onların calıştığı şirkette hep cok beğendiği , efendi bulduğunu soylediği hatta ona gore tam benim istediğim biriymiş

Teyzem normalde ust yoneticilerden bazılarının selam bile vermediğini ama onun surekli iletişim halinde olduğunu, kibirli olmadığını vs. soyluyordu.
Şakayla karışık teyzem surekli bir bahaneyle iş cıkışıma gel , bir cocugu gor falan diye ısrar ediyordu ama hepsi aslında şakayla karışık muhabbetlerdi yani oyle bir ciddi bir durum yoktu

Tabi ben asla olmaz diye bu arada kendimi olduruyorum

Siyasetle de ilgili olmuş . Bir partinin milletvekili adayı olmuş . ( benim de desteklediğim parti )
Teyzem de buna bayılmıştı galiba

Neyse konu oyle kapanıp gitmişti. Gecen gun teyzemle konuşurken bu kişiden acıldı konu 2 yıldır ayrılmış şirketten daha dogrusu başka birime gitmiş dedi teyzem. Hatta ikimiz duşunduk cocugun adını bir turlu hatırlayamadık falan

bu aradan 1 hafta falan gecince kafama takıldı. Birinin ismini hatırlayamazsam falan hatırlayana kadar kendimi yerim . Takıntılıyım bu konuda.
Dedim dur aday olduğu partiden bulurum falan neyse amacıma ulaştım

Buldum sonra dedim istek yollayayım instagramdan

Gerci ben başka sebeple eklemedim aslında. Bu arada daha detaylı yorumlamanız icin anlatıyorum. 1200 kusur takipcisi var . Kendisi 400 kişiyi falan takip ediyor.
Takibe takip değil yani.
Ben istek attım aradan 3 saat falan gecti unutmuşum hatta. Bir baktım mesajlar

o da bana takip isteği yollamış ve mesajları aynen şoyle ;
O : zamansız merhaba, biz daha once tanıştık mı ? Emin olamadım. 3 gunlul hafızam var da

Cok şaşırdım . Cunku dikkatini cekeceğimi cok duşunmemiştim. Tanımadığı cok kişi ekliyordur diye duşundum. Parti işlerinden oturu.
Neyse ben de bir şeyler yazdım falan.
Yeni tanışmıyoruz gibi espriler , gulucukler havada ucuyor anlamsızca

Ben rahatımdır zaten de o da baya rahatmış.
Yalnız ben buna teyzemi vs hicbir şeyi soylemedim.
Calıştığımız semti soyleyerek burada bulundunuz mu? dedim. Sonra o anlattı tabi anlattıklarını ben normalde biliyorum ama caktırmadım.

2 Yıldır Kanada 'da yaşıyormuş

Şimdi ben ne yapayım ? Nasıl davranayım? nerelere gideyim

Yardımlarınızı bekliyorumm