Hamile olabilir miyim
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Hamile olabilir miyim
-
25-09-2022, 05:34:58ilk oncelikle cok ozur diliyorum burda yeniyim danışabileceğim hic kimse yoktu etrafımda korkumdan kimseyle konuşamazdim buraya sormak istedim Ekim ayında surtunmeyle ilişki yaşadım boşalma olmadı ama zevk suyundan şupheleniyorum ondan sonra bekledigim tarihte adetimi oldum ilişkiden on gun sonra falanda test yapmıştım negatifti , bu zamanki tarihe kadar 4 kere adet gordum zaten ikisi tam tarihinde bu iki adetim de iki gun gecikmeli oldu hic bir belirtim yok yani mide bulantısı vs gibi ama adetim bittikten sonra bile kasık ağrım ve bel ağrım zaman zaman devam ediyor okadar aşırı derecede değil bu ayki adetimde ağrı nedeniyle hastaneye gitmistim ultrasondada temiz demişler di ama karnimi şiş hissediyorum sanki gobeğim cok şişmiş gibi ozellikle gunduz vakti cok fazla değil ama akşama doğru veya yemek yedikten sonra cok şişiyor bazen bastırınca ağrı oluyo sanki ve bazen karnimda sanki bir şey atıyor gibi hissediyorum uzandigimda vs lutfen yardımcı olun hastaneye gidemem cokta stres yapıyorum ama