Ben dun aksam hamile olduğumu oğrendim. Allah isteyen herkese versin sağlıklı ve hayırlısıyla.
Son iki haftadır en erken belirtileri araştırıyorum ve kendim yaşadım gordum.
Benim gibi araştıranlar icin yazacaklarım var.

- ıdrarımın rengi değişti. Bazen koyu bazen acık ve zaman zaman bulanıktı. Aynı zamanda kokusunda farklılık vardı.
- Kilomda değişiklik olmamasına rağmen karnımda şişlik vardı.
- Goğuslerim adet doneminden daha az şişti ama şişlik yinede belirgindi.
- Bağırsaklarımın duzeninde değişiklik oldu.
- Alt karın bolgemde eğilip kalkarken vs. ince ince sızı şeklinde batmalar oldu birkac kez zorlayınca. Sanırım rahimde olusan değişimlerden kasların yaptığı baskıdan oluyormus bu.
- Yine alt karın bolgem sıkışınca kan akışını sanki damar atıyormuş gibi hissedebildiğim durumlarla karşılaştım.

:CuvCuv: Ama en belirgin idrarımdı. ilk haftadan kokusu değişti.Bu hafta sızıları hissettim şuan 3-5 haftalık değerler arasında cıktı ama benim bildiğim ve hesapladığım yumurtlamamdan itibaren 3. haftadayım...

yeni birşey eklemek istiyorum Yalel arkadaşım o kadar guzel belirtilerini ozetledi ki ondan izin alarak yazdıklarını sizle paylaşmak istedim.
eminim ki benim yazdıklarımdan daha cok işinize yarayacak

Evet işte aşağıdakiler Yalel'den supeer bilgiler ...Teşekkurler yalelcim..

- dollenme gununden 3-4 gun sonra kasıkta hafif batmalar
- dollenme gununden 6-7 gun sonra ara sıra şiddetlice oluşan kasıkta sancımalar
- karnın sol tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek (bu adet gununden 3-4 gun once başladı)
- dollenme gununden 7-8 gun sonra goğuslerde şişme, ici su dolu balon gibi hissetme, uclarında hassasiyet, ayrıca uzerlerinde damarlanmalar olması. uclardaki kahverengilerin buyumesi.
- dollenmeden 6-8 gun sonra gece uykularında duzensizlik, gece uyanmalar falan... ayaklarda yanmaların oluşması..
- dollenmeden 10 gun kadar sonra, idrarda tortular.. kokuda değişme.. renginde değişme..
- sık idrara cıkma
- benim akıntım adet gunumden 3-4 gun once kesildi.. kuru gunler başladı yani adet olacakmışım gibi.. ama gunum geldi gecti, ertesi gun akıntım yeniden başladı. yani takriben 5-6 gun kuru gecirdim.
- adet gunum gecince, tum sancı mancı o şeyler kayboldu. goğuslerim hafifledi, rahatladı. kasıklarımın gerginliği duzeldi. rahatladım.