3 senedir birlikteyiz ve bu sorun en basından beri vardı ama gittikce arttı. Adam beni aramıyor. Hafta 1-2 kez hadi bilemedin 3 kez arıyor, ortalama 5-10 dakika konuşup kapatıyoruz. Oyle uzun uzun konusmuslugumuz cok azdır. Bu konuyla ilgili cok kez tartıştık, ozetle bana dediği şeyler şunlar:
"E bana diyene kadar sen ara"
"Ben işe gidiyorum yoruluyorum"
"Arama alışkanlığım yok ailemi, arkadaşlarımı da aramıyorum en cok seni aramışımdır su ana kadar"
"Zaten gun icinde mesajlaşıyoruz, birbirimizden haber alıyoruz ille aramak gerekmez ki"

Ama bana gore aramak bi gorev olmamalı, insanın icinden gelmeli vakti olmasa bile gunde 5 dakikasını ayıramaması sacma geliyor bana. Bu arada işten gec cıktığı da oluyor ama sık sık molaya cıkıyor aramamak icin bahane değil. Zaten oyun oynamaktan dizi izlemekten geri kalmıyor. Onceden ben arardım ama baktım hep ben arıyorum azalttım bende onun aradıgı kadar arıyorum. Zaten ben arasamda 5-10 dakika sonra kapatıyor ben de diken ustunde hissediyorum.
Evlerimiz cok yakın olmasına rağmen haftada 1 kez bulusuyoruz artık, bazen 2 de oluyor. Bilmiyorum bana yetmiyor ergen gibi mesajlasmaktan yoruldum. Aramıyor