Ben nişanlanalı 2 ay oldu ve annem olsun, anneannem olsun sureli negatif yorum yapıyorlar. Yok kayınvalidem cok az takı takmış, yok erkek tarafı bizler gibi değilmiş falan. Nişanlım benden farklı şehirlerde, ve 3 gun sonra yanıma gelicek, bende o gelmeden kayınvalideme hediye aldım nişanlımla gondermek icin. Annem diyor ki "Sen ona hediye aldın ama kim bilir o sana ne gonderecek" bende dedim ki hediyenin buyuğu kucuğu olmaz, onemli olan duşuncesi, insanların elinde var ya da yok nereden bileceksin? Dedim, ben oyle dediğimde hemen kendini savunuyor "Yok ben oyle demedim de ben hic bir zaman insanları aşağalamadım" falan filan. Kayınvalidem bohca getirmişti, icinde bana, yengeme, anneannem ve babaanneme falan hediyelikler. Onu bile yargıladılar, anneannem diyor ki bana koyduğu başortu iyi kalite değildi, benim evdekiler daha kaliteli. Anneannem'de surekli az takı taktıklarını dile getiriyor. Ben kayınvalidemi seviyorum bana karşı hic bir zaman ters yanlış bir şeyi olmadı, aksine bana cok iyi davranıyor ve o da beni cok seviyor, cok tatlı dilli surekli elimi tutar oper sarılır guzel kızım prensesim falan diyerek konuşur. Annem buna bile olumsuz yorum yapıyor, kadın bana cok yapmacık geliyor, davranışları bence yapmacık falan diyor. Artık tahammul edemiyorum annemin hep olumsuz duşuncelerine. Nişanlıma kendi ellerimle hediye yaptım ve icine Gul yaprakları koyacağım, diyor ki " Kız erkeğe Gul mu alırmış, erkeğin yapması gereken şeyi sen yapıyorsun" dedi. Bende ne alaka anne benim icimden oyle yapmak geldi oyle yapıyorum dedim.
Annemi cok seviyorum ve sonuna kadar her şeyine saygı duyuyorum ama bu konu hakkında annem mi abartıyor yoksa ben mi abartıyorum bilemedim bir turlu