Tavsiye veren herkese teşekkurler, arkadaşımda kaldım bir sıkıntı cıkmadı. Konu uste cıkınca tekrar yorum yazılıyordu editleme gereği duydum

Merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum.
Ablam nişanlısıyla birkac gunluğune tatile gidecek ve ailem bu konuda herhangi bir kısıtlama yapacak insanlar değil ama ablam yine de bunu onlara direkt soylemekten cekindi o yuzden benimle beraber gideceğini soylemiş ben de onlarla birlikte gitmek istemiyorum bu yuzden cok yakın bir arkadaşımda kalacağım. Sorun şu ki bizim annelerimiz de tanışıyor surekli bir muhabbetleri yok ama daha oncesinde arkadaşımın annesi beni evlerine yatılı davet ettiğinde annem kızınız gelsin diyerek benim gitmemi istememişti. Yani şimdiye kadar benim tum arkadaşlarım biz de kaldı ailem o konuda cok misafirperver ama benim kimsede kalmamı istemezler insanlar rahatsız olmasın diye. Şimdi kalmaya gittiğimde arkadaşımın annesine mecburi bir durum varmış gibi soylemeliyim ki, annemin onceki tavrından kaynaklı şuphe duyup bir konuşma gecmesin aralarında. Sizce ne bahane bulmam gerekiyor? Normalde ailemden gizli saklı bir şey yapmayı ben de hic sevmiyorum ama olaylar bu şekilde gelişti o yuzden lutfen tavsiye haric 'neden boyle bir şey yapıyorsun vs' tarzı yorumlarda bulunmasanız cok mutlu olurum. Teşekkur ederim şimdiden