Herkese merhaba, umarım iyisinizdir. Direkt konuya girmek istiyorum: ablamla aynı odada kalıyoruz ben kucukken pek karşı cıkamayan biriydim o yuzden arkadaşlarıyla telefonda konuşurken beni odaya almazdı, saatlerce odaya girmek isteyip salonda oturduğum zamanlar olurdu bu durumu cok suistimal ediyordu yani. Sonrasında ben buyudum haliyle buyudukce odaya girmeme izin vermemesine karşı cıkmaya başladım ve o da cok ustelemedi sonrasında kendisini duzeltti. Yine de bazen konuştuğu zaman odaya giremediğim oluyor veya girsem bile hoşuna gitmediğini anlıyorum ama bu durumla ilgili tavrımın doğruluğundan emin olamıyorum. Bir yandan zaten calışıyor evde olduğu zaman da ozel hayatı olmasın mı diye duşunuyorum diğer yandan bana gecmişte neredeyse zorbalığa varacak şekilde davrandığı icin anlayışımı hak etmiyor diye dolduruyorum kendimi. Ben normalde de mesajlaşarak iletişim kuruyorum ve arkadaşlarımla cok nadir telefon konuşması olursa da odamızda balkon var oraya cıkıyorum rahatsız olmasın diye ama kendisi saatlerce telefon goruşmesi yapıyor. Onun dışında kendisi uyurken ses cıkarsa ve uyanırsa gercekten uc gun geriliyoruz senin yuzunden uykumdan oldum diye ama ben uyurken kendisi benimle sanki uyanıkmışım gibi konuşuyor sinirlendiğimi cok kez belirtmeme rağmen. Kendisine karşı daha anlayışlı davranmak istiyorum ve boyle gecmişte olan şeyleri de hesap ettiğim icin uzuluyorum ama ister istemez oluyor. Sizce nasıl davranmalıyım?