Merhaba! Ya dayanamıyorum artık sinirden ağlıyorum kızlar benim kvdem piskolojik rahatsızlığı var şu an iyi değil ama bana hic sataşmamıştı demin eşimi aradı goruntulu 6 aylık bebegimi gosterdi sonra teli caldı eşimin goruntu kapandı kaynnam aradı eşimi sonra diyo cocuğu gormuyorum etmiyorum zaten niye kapatıyosunuz gostermiosunuz oda anne telefonum caldı dedi sonra işte başladı kaynnam ben bebegin hicbişeyin olamadım ya ben zaten virus zamanında doğum yaptım eşim kaldı yanımda yok diyoki herşeyi kendiniz yaptınız ettiniz. Annesi goruntulu arayıp gostermiyor ama kendi anasını 5 vakit arar eşimde dediki niye ben seni aramıyomuyum dedi oda arasın anasıdır dedi bende bagardım arkadan duydumu bilmiyorum niye anamızımı Atıcaz dedim sonra başladı tekrar gidip gelmiyorsunuz biyere gitmiyoruz beraber ki gecen hafta ordaydık daha kapattı telefonu eşim kıyameti kopardım yeter dedim yetteeeer ben senin annenin bu laflarını cekmek zorunda degilim benim 800 km uzaktaki anama sataşmasın dedim ondan mı izin almam dedim ararken annemi ben annenle bu saatten sonra asla muhattap olmak istemiyorum dedim ne sen benim ailemle goruş ne ben senin ananla goruşurm dediki annem normal degilki dedi ust katta ki komşusuna iftara atmış yarın bigun banada atar dedim yuzunu sıktı koluma vurdu bende allah belanızı versin dedim kızlar dayanamıyorum artık acmış kocamı fitneliyor