Arkadaşlar oncelikle merhaba cok kotuyum hemen paylaşmak istiyorum. Benim uzun suredir bi ilişkim var her şey yolunda gidiyor. Dun gece erkek arkadaşımın whatsap durumunda olan bana yazdığı yıllardır duran bi sozu kaldırmış sorduğumda ise cocuklar kurcalamıştır dedi daha oncede kalktı bu yazdığı soz yine aynı şeyi soyledi her seferinde cocuk nasıl yapsın onu yiğenleri yani bende inanmadım sonra dedi ki ben kaldırdım neden dedim canım oyle istedi dedi tamam kaldırabilir sıkılmış olabilir ama bu şekilde umursamaz bi şekilde konuşması canımı sıktı ustelik yalan soyluyor cocuklar yapmış dur geri yapıyım diye sonra da itiraf ediyor. Neyse işte aradım acmadı . Senin istediğin gibi konuşamam kusura bakma dedi bende yeter ya ben boyle davranılmayı haketmiyorum dedim ben bi şey yapmadım dedi goruldu attım dun geceden beri ne arıyor ne mesaj atıyor bende aynı şekilde. Sorun durum değil inanın sıkılmış olabilir bi aşk sozu yazıyordu bana dair kaldırabilir saygı duyarım ama bu şekilde konulması cok canımı sıktı yok canım oyle istedi bilmem ne diyor bana zoruma gitti cok uzuluyorum ama aramak istemiyorum o da aramıyor