Kızlar merhaba buraya bdv den konu acmakta varmış
Şimdi benim derdim şu..
Eşimle beraber Oturduğumuz ev acık mutfak bu tarz bir evde yaşayan bilir hafif bir yemek yapsanız bile o koltuklara halılara hemen yemek kokusu siner.. Birde davlumbazım cekmez bacasız yani gostermelik yapmışlar sadece.. Eşimin babası balığı cok seviyormuş. Kayınvalidem biz evlendikten sonra şahit oldum evleri musait ama balık yapmak istemiyor. Biz evlendikten sonra eşim birkac kere balık yapalım babamı da cağıralım dedi. Yaparım onda sorun yok ama evim musait değil. Bende ona bunu soyledim hatta dışarıda guzel bir balıkcıya goturelim babanı dedim canı istiyorsa mis gibi..
Neyse aradan biraz zaman geciyor eşim ben bunu hic dememişim gibi yine diyor ki balık alalım babamları cağıralım.2 gun once yine aynısını dedi hatta balık almaya gitmiş bende dedimki alma hem hava sıcak hemde yapamam biliyorsun. Neyse iyi balık bulamamış almamış emrivaki yapıyor resmen. Kızlar Allah aşkına bana birdaha soyleyecek bunu.. Siz olsanız birdahaki soylemeye nasıl tepki verirdiniz?
Dipnot: annemin evi bana yakın ben evde yapamıyorum diye birkac kere balık yapıp eşimle beni cağırdı. Ben eşime evde yapamam biliyosun deyince annende yaparız olmaz mı dedi. Ben tam ayıp olur mu oyle şey dicektim o ara telefonu kapatmak zorunda kaldı arada kaynadı.. Kayınvalidemi kayınpederimi annemi benim kendi evimde ağırlamam lazım ki en iyi şekilde geldiklerinde ağırlıyorum onda hic sıkıntım yok ama anneme ben sende balık yapalım onları cağıralım neden diyeyim? Bu balık mevzu eşimde inat oldu. Kayınvalidem yapmak istemediği icin baba da her salı pazarında balık alayım gelin yapsın diyormuş biliyor ki yapamam.. Birde eğer desem ki tamam birkerelik cağırayım yapayım sonra halıları koltukları yıkatırım. Ama eminim ki her hafta salı gunu balık alıp bende yapmak isteyecek e baba soylediği icin de saygısızlık yapamam tamam dicem.. Teşekkur ederim yorumlar icin.
Kızlar yorumlar genelde aynı oluyor teşekkur ederim ama duzeltmeler yapayım
Balkonum yok
Evim 30 kat. Yarı acılır pencere
Davlumbazım calışmıyor
Fırında değil kızartma balık isteniyor
Evim acık mutfak salonla bir