Merhaba
Okuyan ve yorum yapan herkese şimdide. teşekkur ederim.4 yıllık evliyim. Eşim evlenmeden once sabit bir yerde calışıp haftada 1-2 gun iş icin şehir dışına gidiyordu. Evlendikten sonra iş değişiklikleri ve kendi işini de kurması ile ( hem kendi işini kurdu hem de 2-3 firmanın danışmanlığı ve satış mudurluğunu yapmaya başladı) haftanın 4-5 gunu eve gelmez oldu. Eve ne zaman geleceği ve ne zaman tekrar gideceğini bile bilmiyorum. Once onun cok vakit gecirdiği şehre bizde taşınmaya karar verdik. 1 sene oldu buraya geleli. Ancak biz buraya geldiğimiz aydan itibaren o eski şehrimizde kendi işini buyuttu. Ve şimdi de haftanın 4 gunu en az orda. Ben Doğum yaptığım da bile beni hastaneden cıkarıp eve bırakıp yine iş icin gitmişti. Ve artık eve gelip gelmeyeceğini bile haber vermiyor. Mesela dun akşam bekledim arar haber verir diye aramadı. Bugun sabah ben aradım ne zaman geleceğini sordum belli değil diyor.
ben de artık onu ozlediğim icin aramadığımı bu evle ilgili sorumluluk alması icin eve gelmesi gerektiğini , cocuğu tek başıma buyutup evle tek başıma ilgilendiğimi, şehir değiştirmenin hic bir faydası olmadığını soyledim ve cok uzgunum sinirliyim. Siz ne duşunursunuz boyle bir durumda? Ayrıca evde olduğu zaman da telefonu hic susmuyor gece olmadan. Surekli iş iş iş!!!