Kızlar kafam cok karışık. Oncelikle kendimden bahsedeyim ona gore anlatacağım detaylara gore analiziniz lazım.

Ben 29 yaşındayım, 2 yıl once boşandım şiddet ve aldatma sebepli. 1 oğlum var 5 yaşında. İşten gecen hafta ayrıldım (yuksek bitince doktoraya hemen başlamadım, maddi durumlar sebepli ozel sektorde calıştım). Bu hafta işten ayrıldım. Tekrar akademik kariyerime yonelmek adına yds-ales e calışmaya başlıyorum. Kendim hakkımda detaylar bu kadar.

Bi bey var... 7 ay once tanıştık. Tam pandemi başlamadan onceydi. Biz tanıştık pandemi oldu araya ara girdi girdi de girdiiii.. neyse. Gayet beyefendi, olgun, sempatik, yetenekli ama kafam karışık anlamıyorum yada ben etkilenmeye başladığım icin ayırt edemiyorum. Malum aldatılma yaşadım herkese guvenemiyorum. Boşanma sureciyle birlikte ayrılık tam olarak 2,5 yıl oldu ama hala biraz cekiniyorum. Tedbirli olma isteği oluyor. Pandemi olmasına rağmen bu beyle hemen hemen hergun konuşabiliyorduk yani naber nasılsından cok birbirinden keyif alan konuştukca muhabbeti saran iki kişi olarak. Bu arada belirtmek isterim cinsellik talebi yok (birazda bu urkutuyor ya beni). Bu zamana kadar tanımaya calıştığım erkeklerin ilk belirtisi cinsellik oldu. Acaba bu da gizli bir sırtlan mı diye icgudusel davranmadan da edemiyorum. Ama yok adamda .

Bu iş sureci başladıpında bilerek hep mesafeli durmuştum. Gecen hafta işten ayrıldım. İşten ayrılmadan 2 ay once terfi aldım bunuda instada hikayede paylaştığımda tebrik etti kısa konuşmak isterken sohbeti uzatmaya calıştı. O da akademik hayatı istiyor oğretmen olarak ataması olmuş ama hayali akademik devam ettirmek. Ales yds ne durumda dedi. Şu an calışamıyorum ama iş yerinde de terfiden sonra bozulmalar oldu şirketle alakalı bende bu sebeple ayrılmak istediğimi ve calışmaya başlayacağımı dile getirdim. Kendisinde yds metaryalleri olduğunu bu hafta sınava gireceği icin bana verebileceğini soyledi. Bende olur neden olmasın dedim adresimi vereyim kargoyla gonder deyince bozuldu. Bari bi cay icseydik diye. Aklıma bi hinlik geldi denemek amaclı dedim sana geleyim ordan ver deyince şaşırdı cunku bunu diyecek yapıda ve karakterde birisideğilim, kesin gunu de belirtmedim sadece şu gunlerde olabilir dedim. Neyse dun geleceğimi sanmış Pazartesi sordu bende musait olmama rağmen işim var yarın uyarsa almaya gelirim dedim.

Geldim bizim beyin evine gayet cekingendi. Hatta elim boş gitmeyeyim diye kek yapmıştım. O da yemek soylemek istedi ben dedim makarna yap bari zaten severim de dedim. Hoşuna gitti. Bu arada neyzen kendisi yemek yendikten sonra bi ara iceri girdi. Daha once bana ney uflemesini istemiştim ney babaevinde kalınca yapamamıştı. Bana birden konser verdi. Fikrimi sordu. Bu arada hala mesafeli oyle yakınlaşayım vıcık vıcık davranayım demedi. Dee... dudağımda doğuştan ben var ona dikkat etmiş bugun onu sordu, kilo verdiğimi belimin incelmiş olduğunu, en onemlisi de ozel hayatımı sordu. Buraya kadar neşeliyken birden ciddiyet oldu. Bi ara iş donemindeyken bi muhendis ilgileniyordu( bu arada goruşmuyorum o kişiyle sadeceanaliz icin durumu caktırmadım). Onu duymuş onu sordu. Bana akıl verdi bak sen ayrılmış bi bayansın incitmesine izin verme kimsenin seni, hemcinsim olarak soyleyeyim acıkcası erkeklerin %90 ı boşanmış kadınları kolay goruyor. Eğerki %10 u cidden aşıksa o kadınlara daha nazik ve değerli davranıyor dedi. Benden detay alırken neşeli ifadesi saniyesinde ciddiyete burundu gozlerini kısarak dinlemeye başladı. Bana o kişinin yaşını sormuş, bende bizim tanışmamıza vesile olan arkadaşı soruyor sandım 27 dedim. O da şu anda goruştuğum kişiyi 27 yaşında sanmış. Bana o yuzden akıl veriyormuş meğerse cakallar var falan. Bende 35 yaşında hic evlenmemiş ayrıca arkadaş olarak tanışma amaclı goruşuyoruz şu an bi ciddi durum soz konusu olamaz ama belli de olmaz onu tanımama gore dedim. Anında bana akıl veren adam sustu bişey demedi. Konuyu değiştirdi. Sonrasında zaten cay pasta devri bitti. Bende hemen kalkmalıydım. Beni gideceğim yere kadar bıraktı. Kafam karışık belki bişeyler var ama neye gore anlamıyorum.

Zamanında cok incindim o yuzden kendim analiz yapıp bende etkilendiysem (ki var bende de ufaktan) ona gore değil reel bir bakış acısı olsun diye soruyorum. Şu ana kadar anlattıklarımdan sizin yorumunuz nedir kızlar ben bu erkeklere artık kolay guveneniyorum bende hemcinsim size guveniyorum.

Not: Detaylar hakkında soru sorabilirsiniz daha net yorum yapmak adına.