Merhaba arkadaşlar sekiz senelik evli iki cocuk annesi bir kadınım.Bu surecte iyi gunlerim de oldu kotu gunlerim de. Ayrilmayi vs bile duşunduğum zamanlar oldu ama gorucu usulu de evlenmiş olsam sevdiğime,herşeyin guzel olduğuna inanmak istedim hep.Ama eşimin bana gercekten bir insan olarak bir kadın olarak saygı duyduğuna değer verdiğine inanmıyorum.Bir konuda catışsak kavga bile edemiyoruz ben sorunlarımi dile getirince son zamanlarda surekli iterek beni odadan cıkartıyor kapıyı kilitliyor kendini surekli soyutluyor gece aynı anda yatağa giremiyoruz malesef cok rica ettim kendisine lutfen dedim evlilik hayatı paylaşmaktir ne işin varsa gunduz hallet gece beraber yatalım ama yok(cinsel konuda yaklaşımında sorun yok) gece calışmayı sever bilgisayar başında dersleriyle uğraşır( masterla meşgul) kahvesini demler video film izler,birlikte birşeyler yapalım dediğim zaman tek soylediği hadi film acalım neyse acarız izleriz ama her gun nerdeyse benden sonra yatağa girer oğlene kadar uyur ben cocuklarla sabah erkenden kalkıp ilgilenirim kahvaltıları oyun temizlik vs iki cocuk taktir edersiniz ki kolay değil ve hareketliler.Bunun dışında evdeki herşey bana ait yemek sofra kurmak kaldırmak bulaşık camaşır utu supurge.Yatağini bile toplamaz gunduz de odasında hayatına cekilir online dersim var diye.Ben bu yıl calışmayı bıraktım evdeyim bebeğimi kendim buyuteyim diye ama kpss ye hazırlandım o surecte cocukları parka vs indirdi ben ders calışırken elinden geldiğince yardım etti ama normalde yeme icme alt değiştirme yapmadığı icin bilemiyordu yine evin tum sorumluluğu bendeydi.Neyse
son yaşadığım sıkıntıdan yola cıkarak anlatmak istiyorum size. Cocuğumda deri rahatsızlığı cıktı ozel randevu aldik neyse gideceğimiz gun bana cocuğun yanında tek kişi giriyormuş dedi pandemi dolayısıyla ben de gelmek istiyorum dedim birşey demedi gereksiz gordu yolda hic konuşmadı oraya gittiğimizde doktor bana birşeyler sordu tabi annesiyim birebir ben biliyorum cocuğumu muayene olduk donduk.Ertesi gun tahliller icin gidecekken sen gelme cocukların sesinden birşey anlaşılmıyor dedi ve sabah hic bir sebep yokken beni tersledi cocuk ac gidecek tahlile kahvaltı ister misin dedim istemedi ac gitmesin diye tahta kaşıkla bal+propolis vardı ondan veriyim dedim bunları niye makineye koydun bilmem ne kavga edecek yer arıyor ben de birşey olmaz hep koymuyorum zaten kaşık deterjanı cekiyor diye koymuyorum sıvı deterjan dedim Bilmiş bilmiş konuşma dedi.Cok sinir oldum birazdan gecerken su koy bana dedi.Ben de kızımın yanındaydım onla ilgileniyorum kendin doldur ic su dedim.Gel buraya dedi gel buraya dedi gelmiyorum dedim salona cağırdı ucuncu seferde ismimle bağırdı son ses.yanina gidince de saymadiğini bırakmadı saygisizsin sen sende saygı yok vs boynumdan tutarak sarstı neye uğradığımi şaşırdım ağlamaya başladim sen bana değer vermiyorsun dedim şimdi kendini dusunme sırası değil dedi ve cekti gitti.Geldiğinde yaptığı şey icin hic pişman değildi hÂl daha bana sorgu sual hesaba ceker gibi konuşuyor cocuğun kremini surdun mu vs.Cok uzgunum ve kafam yorgun karşıma aldım gec konuşalım diyorum cıkıp gidiyor kırdı mi ozur dileme yok evde bir işin ucundan tutma yok hayat saatleri bizden farklı cocuklara ayrı ona ayrı kahvaltı hazırlıyorum soylenince de bana saygın yok diyor.Evde bir cop bile kaldırmadan istediği saatte istediğini yapmak istiyor calışınca da cok zordu herşey benim uzerimdeydi biraz uzerine gidince kırma dokme huyu da vardı gecen seneden beri (ben gitmeye kalktım ayrilacaktim) yapamıyor o kadarını terapiste gitme şartıyla dondum ama gitmedi korona bahanesiyle şimdi de gitmiyor ve birşey soyleyince bende birşey yok sensin sorun diyor.Herseye kosturmaktan 0-6 yaş iki cocuk sınav calışma stresi vs ben de yoruluyorum bağırdım oluyor kızdığım oluyor ama tahammul edilmeyecek yaşanmayacak bir kadın değilim mantıksız aptal biri hic değilim cunku surekli bu şekilde aşağılama da var.Ailesiyle kardesiyle konustugu gibi bir olayı ciddi ciddi paylaştığı gibi benimle paylaşmıyor adeta bir yetişkin olarak gormuyor beni.
Mesleğim var evlenmeden once kac sene calışmış biriydim şimdi inanın cocuk gibi oldum maddi manevi her cihette hakim olmak hukmetmek istiyor gucumun ustunde sorumluluk yukluyor tasiyamiyorum diyorum kabul etmiyor ben senin gibi anne gormedim ben senin gibi insan gormedim her seyimi hakir goren bu adamla ne yapacağım bilmiyorum.Sorsan seviyor da beş tane de cocuk istiyor ama aileden gelen kadın kalıbını yikamiyor bir turlu.K.pederim de eşini cok aşağılar hepimizin icinde bağırır hakaret eder para vermez kaynanama o da arkasından sayar yuzune karşı birşey demez ben oyle olmak istemiyorum kendime saygım var evlilikten beklentim bu değil cok uzun oldu kusura bakmayın