Sizin fikirlerinize ihtiyacım var. iki yıllık evliyim. kaynanamin eve cat kapı gelmesi ve dahada onemlisi eve hem Cat kapı gelip hemde evin temizline duzenine laf atıyor. sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz kapı caldı baktım kv, bu arada iki sokak var aramızda. gelmeside sorun değil ama geldiği zaman ev uygunsuz oluyor yinede yuzumu asmayip hoşgeldin anne diyerek karşılıyorum ve hersefernde aynı şey eline bir şişe alıp evdeki tum cicekleri suluyor ve sularken de soyleniyor ciceklerin bakımını yapmıyorsunuz sulamiyorsunuz gecen gun ciceğin yaprakları tozlanmış dediği laf aynen şu ciceğin yapraklarida gulucuk acıyor.. eşim bugun kahvaltidan sonra banyonun kapısını acık unutmuş banyoya bakıp biriken camaşırlar vardi o camaşırları niye oyle biriktiriyorsunuz diyor. Sonucta Cat kapı geliyorsun birde herşeye karışıyor herşeye bı laf soyluyor, burası tozlanmış hic toz almiyormusun diyor, halıda kucuk bı leke gorse burayi şununla şununla sil diyor. mesela evim her zaman derli toplu olmuyor uzerim musait olmuyor ben kendi kendime mahcup oluyorum bu sefer. Bazen işleri gercekten saliyorum canım istemiyor ama tutupta kirli diyebileceginiz bir insan değilim eve duzenli olarak hergun makine tutmasamda genel olarak evim duzgun oluyor. Kaynanamdan ciddi manada rahatsız olmaya başladım her gelişinde birşeyler soyluyor moralim bozuluyor. Lutfen bana yardım eder misiniz nasıl davranmam gerekiyor ne yapmalıyım?