Merhaba guzel kadınlar hemen konuya girmek istiyorum 7 yıllık evliyim iki kızım var eşimle severek evlendik bazı problemlerimizde oldu hallettik ama benim problemin şu ki eşim tam bir işkolik sabah 8 de cıkıyo evden akşam 9 dan once eve gelmiyor bazen 11 i buluyo gelmesi pazar gunleri bile bazen calışıyor. Ben ev hanımıyım akşama kadar iki cocukla ilgileniyorum yaşadığımız şehirde hic akrabamda yok komşularım eşimin akrabaları var ama onlarlada cok sık goruşmuyoruz bu aralar pandemi dolasıylada iyice eve kapandım kaldım eşim akşam eve geldiğinde ilgileniyorum soruyorum gunun nasıl gecti yoruldun mu diye ama doğru duzgun cevap vermiyor cok yoruldum diyip susuyo konuşmak bişeyler paylaşmak istiyorum ama adamda ses yok gelip oturuyo ya tv izliyo ya telefonla uğraşıyo konuşuyoruz anlatmaya calışıyorum benimle ilgilenmiyosun iletişim kuramıyoruz diye ama yok adamın varsa yoksa işi eve gelincede surekli telefonu susmuyo surekli birileri arıyo onlarla konuşuyo haftada bigun evde kalda dışarı cıkalım bunaldık diyorum ben evimde dinlenemiyorum her hafta dışarı cıkmak zorundamıyız diyo ne yapacağımı bilmiyorum Maddi durumumuz cok şukur iyi bu kadar calışmanı gerektirecek bi durum olmadığını anlatıyorum ben sizin icin calışıyorum diyo nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum bende cok fazla bunalmaya başladım bu durumdan lutfen bi akıl verin