Merhabalar. Artik isin icinden cikamiyorum. Ben evimden uzak bir yerde gorevliyim. Icinde bulundugumuz durumlardan dolayi evime cok sık gidemiyorum. Bugun icin evime geldim ama yine eltim bize gelmek istedigini soyledi. Biraz evimde kendim zaman gecirmek istedigimi soyluyorum sonra gecirirsin bizde seni ozledik diyor ama zaten yemek yapmaktır bulasiklari toplamaktir ki 2 3 kez cay veriyorsun cayin yaninda hep birşeyler olmak zorunda kektir kurabiyedir yani benim hic mutfaktan cikip yanlarinda oturmamam demek eltimin cocugu oldugu icin pek gelmiyor bende diyorum ozledin madem sende yardim et sonra cocuğu bilmiyorum herkesin cocugu mu boyle bir hastaligi olmamasina ragmen bence annesi doydugunu bilmiyor cocuğunun surekli kusuyor halılardır her yerdir bir de mutfak lavabosuna kustutturuyor ya oraya kusulur mu cocukta olsa... eline cikolatalari kurabiyeleri veriyor ki cocuk onlarla oynasin evi mahvesiyorlar 2 gunluk izinde bitiyor. Herseyi soyluyorum bana biri bunlari soylese utanır mahcup olur yapmam ya da oraya ayak gercekten basmam. Insan olarak cok seviyorum ama cidden artik dayanamiyorum esim diyor cocuktur 2 yasinda evet ama cocukta sorun yok ki sorun annesinde. Anne olunca bende mi boyle olacagim ya kuzenlerimin cocuklari da gelirdi bize ama altina bir ortu yayar orda yedirir daha yiyecekten uzak tutarlardi. Elllerini silerlerdi bu yagli elleriyle ortada dolastiriyor. Cocugun ustunu yemekten sonra gormeyin televizyonu kirmaya calisir. Mobilyalarim 20 yillik mobilya gibi oldu vallaha katlanamiyorum artik ya ne yapacagim ben ya da sorun bende mi ben mi abartiyorum. Ama 2 gunluk evime geliyorum zaten ya