Merhaba hanımlar..Oncelikle buraya icimi dokme sebebim bu sitede bulunan her bir uyenin ayrı ayrı tecrubelerinin olduğuna inanıyorum.Şimdiden teşekkur ediyorum.
Oncelikle ben sınav senesinde biriyle konuşmuştum,2019 başlarında başlamıştı ve ben beni sevdiğini duşundum bir sure fakat yanılmışım.Her insan birini sevdiğini zannedebilir değil mi? Ben de yanılmıştım.Umut verilmişti bana ben de bu yuzden seviliyorum sanmıştım.Aslında oyle değilmiş işte her insanın başına gelir boyle bir şey.Sacma ve gereksiz bir muhabbetti yani yanılgıdan ibaret.Başka bir kız ile goruştuğunu duyduğum an anlamıştım hic bir zaman sevilmediğimi.sonra ben bu durumu asla kendime yedirememiştim ve kendi kendime aldatıldım psikolojise girdim aptallık işte..Ortada sadece arkadaşlık varmış.TAMAMEN YANILGI...
Ben Eylul ayında okula başladım universitenin ilk senesiydi.Kısa bir sure sonra odevler ve okul grubu sayesinde biriyle tanıştım.Benimle duygusal olarak konuşmak istediğini soylettirdi biri aracılığı ile ve kabul ettim.Ben bu kişiyle konuşurken hata yaptım.Bu hatam da onceden konuştuğum kişiyi anlattım aslında ortada aldatılma yoktu ama ben yukarda dediğim gibi sacma sapan aldatıldım uzuldum kırıldım diye karşımdakine anlattım.Kendime yediremediğim icin aldatıldım dedim fakat ortada aldatılma yoktu işte.İlk başlarda bunları anlatıyor olmam sorun değildi ama biz samimi olmaya başladıkca gecmişim surekli kavga sebebi oldu.Coğu kavga benim yuzumden cıktı.Karşımdaki insana yarım yamalak anlattım her sorduğunda net bir şekilde anlatmadığım zamanlar oldu.Gecmişimi anlatmak en buyuk sorun oldu aramızda.Cok detaya girmiyim kısaca gecmişim yuzunden uzdum ve kırdım onu.
Sonra sevgili olduktan sonra yaşadığımız olayı anlatmak istiyorum.Benim fake hesabım vardı eski bir hesaptı.Herkesin hemen hemen boyle bir hesabı vardır,normal yani.Bu hesaptan eski konuştuğum kişinin arkadaşını takip ediyordum ve onemsiz bir şey olduğu icin takipten cıkmadan hesaptan cıkış yaptım.Benim icin onemli değildi cunku.Varlığını biliyor olsam da onemsemeden cıktım hesaptan.Aylar once hesaba girmiştim ve ben onceden merakımdan dolayı onceki konuştuğum kişinin arkadaşını takip ediyordum.Tamamen onceden ve meraktan olan bir durumdu.Hesaba girdiğimde de takip ettiğim arkadaşı hikaye atmıştı ve bende tesadufen gorunce konuştuğu kişiyi gormuştum.Refleks olarak yanlışlıkla ekran goruntusu yani bizim dilimizde SS almıştım daha sonra gidip sildim vicdanen rahatsızlık duyaraktan.O olaydan sonra kısa bir sure sonra zaten hesabı da tamamen kapatmıştım girmiyordum artık.O zamanlar bu icimde dert olmamış bir durumdu ama aylar sonra aklıma geldi bu olay ve sevgilime karşı kendimi kotu hissettim.Sanki ihanet etmişim gibi hissettim.Bu durumu aylar sonra icim rahat etmediği icin sevgilime anlattım.Tabii ki sorun tam da burada başladı.Sevgilim bu durumu kendine yediremiyor şuan.Ben asla gecmişi oturup duşunen biri değilim ama ne yazık ki bu olay yuzunden erkek arkadaşım sanırım unutamadığımı duşunuyor.Asla unutamama olayı değil.Benim yuzumden coğu zaman gecmişim sorun oldu.Erkek arkadaşım kıskanc,beni başkalarıyla duşunmek istemiyor ve aşırı sahipleniyor.Bu yuzden gecmişimi kıskanıyor ve bu anlattığımı da kendine yediremiyor.Bana karşı iyi davranmıyor.
Evet ben bir hata yaptım farkındayım.Gecmişimi gercekten unutmuş biriyim ama bu kavgalar yuzunden ister istemez hatırlatıyor erkek arkadaşım bana.Ben bu durumu 2 ay once anlatmıştım erkek arkadaşıma fakat gorduğunuz gibi 2 aydır sorun

Aslında 1 aydır sıkıntı yoktu ama gecen gun ben şey dedim "Hesapta arkadaşının ekli olduğunu biliyordum fakat hesaba girmiyordum.Hesaba girdiğimde tesadufen gordum" dedim.Buna baya kırıldı.
Ben asla gecmişimi duşunmuyorum unuttum ama sevgilimle coğu zaman gecmişim yuzunden kavga ettik birbirimizi kırdık hatta bu gecmişim yuzunden ayrılmışlığımız da var.Erkek arkadaşım coğu zaman gecmişimi kıskandı..
Ben erkek arkadaşımı cok seviyorum benim icin cok değerli.Kalbimde tek ona yer veriyorum fakat aramız gecmiş yuzunden vahim..
Gecmişi anlatmak en buyuk hata oldu benim icin.Hatamın farkındayım.İkimizde bitirmek istemiyoruz aramızın duzelmesini istiyorum ben.
Size sormak istediğim şey sizce gercekten hatalı mıyım? Bundan sonra sizce nasıl davranmam gerekiyor?
Gecmişimi normal karşılaması icin napması gerekiyor? Benim napmam gerekiyor?
Duşunce ve onerilerinizi bekliyorum.Teşekkur ediyorum şimdiden