Merhaba arkadaşlar, bir kac konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.

Aylık 250 bin ustu goruntulenme, 2000 uzeri abone yapan ozgun bir kanalım var. Ben bu kanalı partnere bağlamak istiyorum. 3-5 partner tavsiyesi aldım ama şartlarına baktığımda benim kanalıma gore oldukca duşuk kalıyor.

Mesela bir ornek, Curse. Cok kaliteli olduğu soyleniyor. %10 kesinti var oldukca iyi ama aylık 8000 goruntulenme istiyor. Ya da atıyorum Quiz, en az 10 abone ve son 28 gun icinde 1000 goruntulenme istiyor. Ya da Gizza, muthiş bir ilgi, yardımın yanında ozgun kanal şartı.

Şimdi sormak istediğim soru şu. Benim kanal aylık 250k ustu goruntuleme yaparken bunu şartları daha ağır bir partnere bağlasam ne olur? Ne gibi avantajları vardır? Yine bir ornek olarak "Inna" nın da partneri olduğu, aylık 100k - 200k goruntulenme isteyen Omnia Media'yı secersem bana ne artısı olur?Ya da butun mesele ilgi ve alaka, kesinti payı, odeme zamanı gibi kriterler ise partner tavsiyeniz ne olur?Bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatırsa cok mutlu olurum, yolun henuz başında yanlış partner secimi yapmak istemiyorum.

Teşekkurler.