Merhaba arkadaşlar..
Herkese hayırlı ramazanlar iyi gunler diliyorum..
Biliyorum yine bi kacı yine mi sen ISSIZZ yine mi bebek derdin diyeceksiniz ama lutfen bana yardım edin fikirlere cok ihtiyacım var..
Ben 8 yıllık evliyim ve cocuğum olmuyor..
2 negatif tup bebek deneyimim var...
Asıl konuya gelelim...
Kardeşim hamile..
Kardeşimi duyduğum da icime muthiş bir ferahlik geldi dedim allahın nasibi olunca bebek de geliyormuş..
Teyze olacaktım anne yarısı..
Benim 3. Tup bebek tedavim nisan daydı korona dan dolayı iptal oldu...
Icim buruk bi yandan da vardır bir hayır muhakkak vardır rabbimin bir bildiği mutlak vardır diyorum...
Benim bebek sınavım yetmiyormuş gibi kardeşim her gun aile whup indan foto gonderiyor... ultrason goruntusu.. emzik.. kiyafet... vs vs
Benim durumumu bildigi halde boyle yapması normal mı yoksa ben mi cok alınganım farklı dunyada yasıyorum.. Bugun de iki isim bulmuş bebeğimizin ismi sizce hangisi olsun diyor grupta hepsi yorum yaptı ben hic bir şey yazmadım.. her gun her gun yeter artık dedim..
Ablam ozelden msj attı kız soru soruyor neden cvp vermedin diye.. sonra gitmiş babama anlatmış babam beni aradı...
Aynen soyle diyor..
ISSIZZ allah ona nasip etmiş evlat oda bizim evladımız.. sen alıngansın cocuk mutluluğunu paylaşmasın mı.. belkide allah zamanı gelince sanada nasip edecek o ne yazmışsa o olur..
Ailem de kardeşim de mi bi problem var yoksa bende mi Bi problem var nolur acıklayın..
Dışardan birinin fikrine ihtiyacım var.. mutluluğu boyle cocuğu olmayan birinin gozune soka soka yaşamak normal bişey mi gercekten???
Bu arada benim icin dua eder misin lutfen bu mubarek gunler de cok ihtiyacım var...
Guncel:
Merhaba arkadaşlar..
Benim 2 negatif tup bebek sonrası 3. Tedaviye başlayacaktım ki adetim gecikti normal yolla hamile kaldım...
Malesef ki 6. Haftada bebeği kaybettik duştu..
Ailem ve kardeşim bugun ki paylaşımından sonra actım ağzımı yumdum gozumu..
Bugun yeni doğmuş bir bebek resmi paylaştı kardeşim ve ailem yine yorum yaptı.. ve ben onlara merhamet ve empati yoksunusunuz dedim cıktım gruptan... hepsi arıyor acmıyorum ailem bile acıma saygı duymuyor..
Yazıklar olsun cok uzgunum cok...