Hanımlar merhaba. Buyuk bir dert değil ama aklıma da takıldı ve gitmiyor ne yazık ki. Objektif bir yorum icin buraya yazma ihtiyacı hissettim.
Biz liseden bu yana 7-8 yıllık dost olan 3 kız arkadaşız. Ucumuz de avukatız. İkimiz kpssye girmişti. Ben calıştım 5-6 ay obur arkadaşım calışmadan girdi ya da 1-2 ay bakmıştır en fazla. Neyse puanlarımız yakın geldi benimki 1-2 puan yuksek sadece ve işimize yaramayacak galiba ikimizinki de yuksek değil yani cok fazla.
Gecen buluştuk millet calışmış da anca benimki kadar yapmışlar calışsam daha neler olacakmış lafım sana değil alınma da dedi. Ama 2-3 kere daha benzer bir laf etti. E laf bana değilse kime ki beni niye bozmaya calışsın ben dedim yapamamışım bu sınavdan umudumu kestim onume bakıcam artık demişim zaten. İnanın anlayamadım sevdiğim bir dostum art niyet aramak istemiyorum ama otururken guldum gectim calışır daha iyisini yaparsın diye ama bi moralimi bozdu.
Amacı ne olabilir Allah aşkına emek vermişim canımı niye sıkıyorsun ki... Ya da kendisiyle durup durup konuşmaya değer mi ne dersiniz ki ben tum arkadaşlarımın iyiliği icin cırpınırım o bana uzulme sıkma canını emek de vermiştin nasip değilmiş filan diyeceğine şu laflar da bilemiyorum. Yorum sizin teşekkur ederim iyi akşamlar.