Merhaba, yaşım 31 ve bekarım. 18 yaşımdan beri calışıyorum ve şu an calıştığım işyerinde psikolojik tacize uğruyorum. İşime odaklanamıyorum, psikolojik tedavi gormeye başladım. Yuksek lisans mezunuyum, iyi sayılacak bir pozisyonda iyi bir maaş ile calışıyorum. Fakat Turkiye ’de calışmaktan, insanıyla uğraşmaktan cok yoruldum. Bir ev kredim var odenmesi gereken. Pasaportumda da 10 yıllık Amerika vizem... İşimi bırakıp Amerika ’ya gitmek, garsonluk gibi işler yapmak, sahte evlilik icin uğraşmak (vatandaşlık icin) gibi fikirlerim var. Yakın bir arkadaşım orada, bu şekilde yaşıyor. Ben de şansımı denemek istiyorum yani... cok mu fantastik bir fikir? Yapanınız ya da yapanı duyanınız var mı? Pişman olan? Olmayan?
Pişman neden olabilirim? Cunku TR ’deki kurulu duzenimi ve kariyerimi bırakmış olacağım. Amerika ’da 2 yıl yaşasam ve tutunamazsam donuşte yaş itibariyle iş bulmakta zorluk cekebilirim, adapte olamayabilirim vs.
Ayrıca; Amerika ’da kacak yaşayacağım. Strese gireceğim, iş ve para kaygım olacak, TR ’de yoneticilik yapıyorum, ABD ’de garsonluk yapabilir miyim? Bunlar da ayrı bir yerde.