Herkese merhabalar.
Gecen gunlerde yaşadığım ve duşundukce sinirimi bozan bir konu hakkında yorum istiyorum. Haklı mıyım merak ediyorum.
1- 1 bucuk senedir gorusmedigim arkadaşlarımla bir buluşma ayarladık gecen haftalarda. Arkadaşlardan biri vasıtasıyla erkek arkadaşımla tanıştık ve erkek arkadaşımı da davet etti arkadaşlar.
Hep birlikte farklı bir ilceye gidip piknik yapacaktık. Ilce merkezine gittik arkadaslardan biri etleri alırken bizde diger isleri halledip cadde de onu bekliyorduk.
O arada erkek arkadaşım gelip sinirli sinirli bakarak "şuraya gec şu salak sana bakıyor sabahtan beri" dedi. Hic tanımadığım bir adami kastediyor. Ben de "ne alakası var bana neden baksın" dedim. "Gozunu ayırmıyor dallama" benzeri bir sey soyledi, bu ara diğer arkadaşlar yanımızda. Ben bu kelimesinden, halinden tavrından cok rahatsız oldum gozlerim doldu o an. Hala ustelemeye devam ediyor o ara "bakıyor işte " diyerek.
Ben de adama donup "birine mi benzetmiştiniz" dedim. Adam başta anlamadı sonra yanima geldi "arkadasima bakıyordum o ara noluyor" minvalinde bağırarak bir seyler soyledi. Ben bir sey soylemeye kalktım erkek arkadasim ve diger yakin arkadaşım cekti beni. Adamin tavrı oldukca saldirgandi.benim gozlerim doldu yine ve tum modum dustu. Ben bu olaydan sonra erkek arkadaşıma cıkıştım . Ayda yilda bir arkadaşlarımla buluşuyorum rezil ediyorsun beni diyerek.
O ise abarttığımı soyluyor sadece rahatsız olmuş. O adam oyle gelince hicbir sey demedi, evet mantıklı olan belki bu ama ondan oncr benim bir sucum olmamasina rağmen sinirlenip bana bağırması cok rahatsiz etti beni.
Sizcr haksiz olan ben miyim?