Merhabalar. Benim uc kişilik bir arkadaş grubum var. Bir tanesi ile daha onceden tanışıyorum ve daha samimi olduğumu duşunuyordum. Onun adına Gul diyelim. Gul normalde laf başına gelince cok harbi kızdır. Arkadaşlık falan cok onemlidir onun icin. Karakter olarak narsist bi insan. Gerek guzellik, gerek zeka konularında kimseyi kendine denk gormez. Ama bu yaşına kadar ne başarmış diye baksanız bir şey bulamazsınız. Bunun yanında cok iyi yonleri de var tabii ki. Yoksa bunca zaman arkadaş olamazdım. Bunları neden anlatıyorum, olayi daha iyi anlayabilmeniz icin.
Diğer sonradan dahil olan arkadaşa da Ceyda diyelim. Ceyda ve Gul birbirlerine kafa yapısı yaşantı olarak benziyorlar. Hayat goruşu vs neredeyse aynı ikisinin de. Fazla rahatlar. Hicbir şeyi ciddiye almıyorlar. Erkekler, ilişkiler genel olarak hayat onlarw waykiki wayway gibi bişey. Ben de yapı olarak gergin biriyim. Ama aynı zamanda duygusal ve gonul bi insanıyımdır. Arkadaşlarıma, aileme ve sevgilime cok değer veririm. Onlar da aynı hassasiyeti gostersin diye beklerim. Kolay alınırım. Kendimin de bu ozelliklerini bildiğim icin bugun size danışmak istedim.
Zor gunler geciriyorum. Annem biraz rahatsız ve bundan mutevellit depresyonda gibiyim bir iki haftadır. Bunu kızlar biliyorlardı. Ortak bir whatsapp grubumuz var her gun konuşuruz. Fakat bildikleri halde yalandan bir iki soru dışında kimse sallamadı. Plan yapmakla meşgullerdi. İkisi aynı şehirde ben başka bir şehirdeyim. Buluşacaklarmış. Gul, Ceydalara gidecekmiş kalacakmış. Yanında da iki aylık flortunu getirecekmiş. Birlikte kalacaklarmış. İyi hoş guzel ama sorun şu ki ben Gul ’u bi kac ay once evime davet ettiğimde gelemem covid vs demişti. Ne hikmetse iki aylık adamla aynı yatakta uyunurken, Ceydalara giderken Covid yok. Ustelik benim yaşadığım şehirde vaka sayısı onun yaşadığı şehirle kıyaslanınca cok cok az kalıyor. Hem de daha once hakkında bana ağza alınmayacak laflar soylediği kızın evinde yani. Şimdi ben bu insanın hep iyi bir insan olduğunu duşundum. Eskiden zor zamanlarımda yanımda olurdu. Surekli konuşurduk. Sorun değil her zaman her zor anımda yanımda olsun tribinde değilim ama sizce arkasından ağza alınmayacak laflar soylediği insanın evine iki aylık flortuyle gidip kalması, ustune de bozulacağımı bile bile kor gozune parmak der gibi fotoğraflar koyması sizce normal mi? Ben mi alıngan ve hassas davranıyorum? Laf başına gelince mangalda kul bırakmayıp harbi kız kesiliyor ama turlu bahanelerle benle goruşmekten kacınıp en cok desteğe ihtiyac duyduğum zamanda cok afedersiniz bi tarafının keyfine bakıyor. Siz olsanız ne yapardınız? Pasif pasif sessizce kusup gitmek istemiyorum. Bilinsin neye kafamın attığı istiyorum. Ben de bilirim dumduz ilişki kesmeyi. Ama onlar da anlasın istiyorum.