Merhaba bayanlar,
Kv ler ile farklı şehirlerde yaşıyoruz. Torunlarını gormeye yanımıza geldiler, bi kac senedir kış başında gelip bi kac ay kalıyorlar . İşe başlama gibi bir durumum olursa daha uzun sure kalacaklar. Benim sıkıntım şu, kv min benim evimde benim eşyalarım icin bana hesap sorması. Ornekle acıklayayım: “yumuşatıcı dun doluydu bir gunde ictiniz mi?” (2 ayrı şişe mevcut bi onceki gun acılmamış olanını gormuş ertesi gun yarım olanı) ama bunu sorarken şaka yapar gibi değil bildiğiniz hesap sorar gibi. Ben durumu izah ettim fakat bu şekilde olmayıp dokulmuş olabilir o olabilir bu olabilir. Yani başkasının evinde başkasının eşyasına hesap sormak niye. İkinci ornek: “su bardakları 6 tane değil miydi 5 tane var “ yahu bardak bu kırılıyor yani, bunun sayısını tutmak nedir? Kırılmıştır dedim. Anlayacağınız boyle sacma sapan konularda sacma sapan cıkışlar yapıyor bu sinirime dokunuyor. Kalbini kırmak da istemiyorum. Daha once de dediğim gibi işe başlarsam daha uzummuşler kalma ihtimalleri de olduğu icin daha en baştan kotu de olmak istemiyorum.ama icten ice gıcık oluyorum. Sizce ne yapmalıyım?