Merhaba arkadaşlar eşimin bı huyu var hicbiseyi zamanında yapmaz surekli erteler bugunun işini yarına birakir orneğin balkonumuzun kapısı bozuldu kapı resmen acık biri girse eve direk acar Allah korusun bunu biliyo kac aydır soyleye soyleye dilimde tuy bitti sozde yapcak ama ben kırk kez soylesem de tamam yaparım ederim deyip yapmiyo TV ye canak takılacak TV cekmiyo surekli donuyo annemgil canak getirdi daha taktircak kac ay oldu soyluyorum surekli erteliyo dolabin kulplarını değiştirdik cekmece kulpları olmadı onlara malzeme getirdi 3 gun oldu yapcam diyo yapmiyo arabasını hic temizlemiyo annemlere gidiyoruz babam cok temiz titizdir arabayı bı temizleseydin diyorum hic onemsemez onlarda o kadar pis goruyoki arabayı ben utanıyorum kendine de dikkat etmez sacı başıni hic yapmaz paspal paspal dolaşır ben alıyorum surekli kıyafet ben diyorum şunları giy diye artık cok bunaldım bu erteleme huyundan onceden guzel dille soyluyodum yapar eder diye takmamaya calışıyodum artik beni ve hayatımı da etkiliyo surekli tartışıyoruz ben cok abartiyomuşum sozde yaparız ederiz diyip duruyo hala cok sinir oluyorum bu huyuna sizce nasıl duzeltebilirim