Burayı uzun zamandır takip ediyorum ama hic yazmaya fırsatım veya cesaretim olmadı.Eşimle 11 senelik evliyim 3 sene sevgili doneminden sonra evlendik 2 tane cocugum var ama şu 5 senedir yasadiğım cinsel problemlerimiz artık beni uzup katlanamayacağım duruma getirdi beni.İlk cocuktan 4 sene sonra oğlum kardeş istemeye başladı bizde istedik tabi ama eşimde isteksizlik baş verdi hep ben davet ettim cocugumuz olsun soyle olsun boyle olsun diye eşimde istiyordu tabi neyse 2 sene olmadı doktora falan gittik doktor gun aşırı ilişki oneriyordu ama gel gelelim bunu eşime anlat hep davet teklif le gecen surede ay da bir beraber olmayla beraber hamile kaldım hamilelik boyunca ilişki hic olmadı benimde işime geldi bu durum tabi neyse,bir oğlum daha oldu şuan 3 yaşinda bizim asıl sorunumuz şimdi başladı eskiden isteksizlik vardı ama bir sekilde iliski olurdu şimdi daha beteri oldu eşimde isteksizlikle beraber ereksiyon problemi baş gosterdi bunu hic bir sekilde kabul etmiyor dokrara gidelim diyorum islerinin yoğunlugunu one suruyor artık benimde piskolojim bozuldu hayal kırıklığına dusup ağlayarak uyuyorum her yolu denedim beni sevdigini biliyorum bende onu cok seviyorum beni aldatmadığınada eminim vaktinden once gelir eve ya ne bileyim yazacagım cok sey var ama cok uzun oldu