NE BEN TAM ANLATALMİŞİM NE SİZ ANLAMIŞSINIZ ACIMASIZCA ELEŞTİRENLER VAR ACIKLIK GETİREYİM
1) Eşimle aramızda hic izin mevzusu olmaz buna karşıyım
2) sorun sadece alkol değil o gece ile ilgili cok şuphelerim var
Merhaba bu sabah eşim wc deyken telefonunu karıştırdım ve hayatımın şokunu yaşadım. Kimseye anlatamam lutfen yorum yapın

Ellerim titriyor şuan. Oncelikle şunu soylim eşimle 11 yıldır mukemmel bir ilişkimiz vardı cok ilgili saygılıdır bana karşı. Şoktayım şuan.
Bizim ailecek sevdiğimiz bir abimiz vardı. Onun yanında kalmak istiyoruz dedi 3 kişi. Diğerlerini de tanıyorum yakinen. Cok calışıyor bunalıyor diye izin verdim. Daha sonra eşim O gunu sorduğumda kacınmaya bana sesini yukseltmeye Başladı. Vicdanı da rahat değildi. Uzak duruyordu benden. Bu sabah telefonunu karıştırdım. o arkadaşlarıyla 500 tl lik icki ictiğini sarhoş olduğunu Kafası iyi olduğu icin elini yaraladığını Oğrendim. Gercekte nerede kaldıklarını yanlarında kimin olduğunu bilmiyorum. Cok kotu bir haldeyim şuan olsem rahatlarım. Allah rızası icin akıl verin nasıl bir yol izleyeyim lutfen ben duşunemiyorum. Ben kariyerli bir mesleğe sahibim rezillik de yaşamak istemiyorum. Şimdi bu şehirde boş olan ailemin evine gitmek ve bir sure yalnız kalmak istiyorum. Duşunemiyorum ne yapmam lazım? Diğer kaldıkları arkadaşlarının eşini mi arim?
alkol bizim icin kırmızı cizgiydi. Tovbe etmişti. Asla kullanmazdı. Eğer ağzına surersen seni boşarım demiştim. Bunu bile bile ictiğine gore demekki goze almış.
hepsinin dışında bana yalan soyledi ve bu yalanla yaşıyor. Yuzume bakıyor. Bir ara da yaIşmada “icire icire konuştururuz” diye birşey gecmiş. Ne yapsam bilmiyorum.lutfen bir akıl verin