Merhaba hanımlar,
Aslında başka bir isimle uyeliğim var ama yeni bir hesap acıp oyle derdimi anlatmak istedim. Eşim emniyet calışanı, o gorevdeyken evde tek kalıyorum. Evde tekken de dışarıdan bir kavga sesi vs geldiğinde hemen rahatsız ve tedirgin olup balkona cıkıyorum. Sokağımızın cevresinde serseriler var, yani bu torbacı diyebileceğimiz uyuşturucu kullanan, alkol alan, elinde pitbull gezdiren huzur bozan tipler, gun icerisinde ozellikle de akşam ve gece gec saatlerde cok gurultulu bir şekilde konuşarak veya tartışarak dolaşıyorlar. Ben de eşim işte olduğu zamanlar her denk geldiğimde rahatsız olduğum icin eşime yazıp anlatıyorum, bak az once boyle boyle bir şey oldu diye, bazen goruntulu veya videolu kanıt atıyorum eşime, eşim de oturduğumuz ilcede gorev yapıyor belki bu bolgeyle ilgilenen arkadaşlarına soyler de ilgilenirler diye ona haber veriyorum. Bazen sarhoşun biri geliyor sokakta bağırıp eski karısının ailesini cağırıyor meydan okuyor eski karısının yakını da elinde baltayla cıkıyor filan boyle şeyler de oluyor. Ozellikle de uyuşturucu kullanıp satıyorlar birbirlerine veriyorlar, gurultu cıkardıklarında rahatsız olup kızana tehdit saydırıyorlar. İster istemez cok rahatsız oluyorsunuz, akşamları yalnız cıkmaya bile cekiniyorsunuz yani. Ben de bu duruma cozum bulunsun eşim sonucta bu ilcede gorevli, mahallemizde gorevli olan bekci arkadaşlarına veya o an devriye gezen ekip arkadaşlarına bilgi verir belki burası icin bir şey yapılır diye eşime anlatıyorum atıyorum ama eşim bu durumdan dolayı bana kızmaya başladı.
Surekli balkonda olay cıksın diye bekliyorum sanıyor ama koşe başındayız 3 sokağa bakıyor evimiz. Ses direk binamızın dibinden geldiği icin ister istemez o an cıkıp bakıyorum cunku sık sık boyle şeyler oluyor, tedirgin ve rahatsız oluyorum. Bu kadar şeyi gorduğune gore surekli balkondasın demekki, ben yokken balkona cıkma, neden ben yokken balkona cıkıyorsun diyor. Evimşn balkonuna cıkmama laf ediyor. Az once pitbullu tartıştıkları cocuğun ustune saldılar. Eşime goruntusunu attım. Bana diyor senin derdin ne, neden herşeye balkona cıkıyorsun, sana birşey mi yaptılar da bu kadar ustune duşuyorsun, sanane, sana mı yapıyorlar, sen cekerken cocuk yukarı bakıyor ben sana daha kac kere soyleyeceğim boyle şeylerde cama balkona cıkma diye, niye beni dinlemiyorsun filan dedi kızdı.
Gurultulerinden rahatsız oluyorum, evimden dışarı rahat cıkmak istiyorum, balkonumda keyifle oturmak istiyorum. Ben eşim evde yokken yakında oturan aileme gittiğimde donuşte babam beni eve bırakmak zorunda kalıyor, neden kendim eve donemiyorum? Bunlar kafama takmam icin sebep değil mi?
Balkon dışında da her şeyime karışıyor eşim, evimin temizliğine, bulaşık makinesini, camaşır makinesini ne zaman calıştıracağıma vs. birde ustune balkona cıkma vs demesi sinirimi bozuyor artık.