Herkese iyi geceler.
Benim yaklaşık uc yıldır devam eden iki-uc kez de kafa karışıklığı sebebiyle bitirdiğim(miz) bir ilişkim var. Yıllar tanıyorum sevgilimi artık okullarımız bitti ve askere gitmeye karar verdi. Onumuzdeki ay askere gidecek askerlik ortaya cıkınca da aramızdaki ilişkinin adını koymak istedi ancak ailem erkek arkadaşımı ve ailesini onaylamıyor bunun birden cok sebebi var ama en net sebebi kulturel farklar işin kotu yani erkek arkadaşımın ailesi de biliyormuş bir akraba aracılığı ile oğrenmişler ailemin onaylamadığını. Erkek arkadaşımı cok seviyorum ancak ailem ozellikle annem haklı cıkar diye korkuyorum. Evlenmek icin goze alacağım cok fazla şey var en onemlisi de yaşamak istemediğim bir hayat. Yaşadığımız yerde konfeksiyon uzerine iş yapıyorlar ve universite mezunu olmasına rağmen orada calışacağını soyluyor bu biraz da eğitim icin verdiğin tum emekleri yoksay demek gibi geliyor bana. Ailesinin milyon liraya yakın borcu var, odeyebilecek durumdayken odemiyorlar ve mahkemelik dahi oldular... Ailemin duşuncesi zaten ortada. (Yıllardır tanıştığımız icin annem biliyor bu durumu kucuk bir yerde yaşadığımız icin oradan buradan duymuş)Annem adını duyduğu anda benimle konuşmuyor ve “ben seni onlara heba etmek icin doğurmadım, cok uzuleceksin. Eğer gozunu karartır da evlenirsen ne baban ne de ben yanında oluruz bizi sil.” diyor. Soyledikleri cok buyuk cumleler ancak haklı olduğu ve icten ice hak verdiğim cok konu var. Hep sevdiğim icin mucadele ettim yine de devam etmeyi oyle cok istiyorum ki ama benim hayallerini kurduğum bir hayat değil. Hayallerimden mi, ailemden mi, ondan mı vazgececeğim bilmiyorum... Kafam cok karışık. Olur da vazgececeğim kişi erkek arkadaşım olursa ah etse sizce tutar mi? Tum bu saydıklarım ona haksızlık mi? Bu bahsettiklerimi ona da cok anlatıyorum ve biliyor durustum bu konuda. Soylediklerim karşısında sessiz kalmayı tercih etti bugune dek ya da ne yani bunun icin mi ayrılacağız dedi. Biraz karışık yazdım sanırım umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkurler.