Buraya yeni uye oldum . cok sinirli cok mutsuzum artik dayanamiycam katil olmaktan korkuyorum.
lanet bas belası bi abim var. Aramızda sadece kan bağı var diye onu cekmek zorundayım. İki kardesiz cocukluktan bu yana emdigim sutu burnumdan getirdi. Cani sıkıldıkca en ufak bi tartışmada dovdu oyun oynardık birlikte kuzenlerimiz vardı bi sorun cıkınca once doverdi sonra da kuzenlere konusnayin bu surtukle derdi. Evet cok iyi hatırlıyorum. Bir kere bile bana iyi davranmazdi. Hep bi cıkarı olurdu mesela bir şey isterdim en ufak bisey mesela bisikletine binmek bilgisayarını kullanmak karşılığında sunu yapacaksın sunu vereceksin şuraya gideceksin gibi şeyler. Basta basit cocuk kavgaları gibi geliyor ama değil iste. Benden hep nefret etti. Babam cok pasif biridir ne yazık ki yaratılış itibari ile sessiz sakin zararsız bir adamcağız. İstanbulda memurluk yaptıktan sonra emekliye ayrıldı kendimi bildim bileli sessizdir. Zaten o da abimden cok ceker. Ona bile kufurler el kaldirnalar daha neler neler.
Neyse buyuduk ama abim olacak hayvanda hicbir değişme yok aksine gun gectikce aramız daha bozuluyor. Benle alay etmeler aşağılamalar ağza alınmayacak kufurler. En ufacık bir tartışmada "kes sesini o..." ağzına bilmem ne yaparım. Sesimi cikarsam dover hep. Annemi soravaksiniz belkj de hep onun yuzunden bu bu kadar simardi. Evet ogluşu annemin paşasıdır. Kavga etsek o kadar dayaklar yesem kufurler isitsem yine suclu benim. Cunku onun bu hareketlerine kufurlerine tepki verip oğlunun keyfini bozuyorum.
Abim olacak şerefsiz insan allahın gucune gitmesin ama gercekten cirkin bi insan. Acaba bu yuzden mi diycem ama hani gucu yalniz kadınlara yeten tipler var ya o da oyle biri. Yani gucu bana yetiyor dışarıda sanirsiniz melek. İnsanlara yardim eden falan. Zaten yuksek lisans yapıyor ve uni versite hocası olacak. Ben de pdr okumama rağmen beni kucumsuyor . daha neler neler onunla ayni evdeyiz ama haftalarca aylarca konismadigimiz olmuştur. Hani bana yaptıklarına almıştım ama babama da psikolojik şiddet gostermesi annemle bir olup ezmeleri oyle kanıma dokunuor ki. Az once kavga cıktı mesela annem babama bağırıyordu ben de anneme kizdim yeter su adama bağırma diye, zaten onun parasıyla geciniyoruz beni okutan o iki tane ev aldık ama adama huzur verin ya yeter dedim o arada hayvan odasından cıktı ve uzerime yurudu ikiniz de ayni b.ksunuz dedi. Allah belasını versin elim.kolum bağlı bisey yapamiuorim annem yardımcı olmuyor . erkek arkadaşıma soylesem bi guzel hakkından gelecek ya da en sonunda ben cinayet işleyeceğim.