Evet kızlar beni az cok biliyosunuz kısaca ozetleyeyim kv surekli eşimi yonetmeye calışan biri hep dediği olsun isteyen , surekli para bekleyen biri.

Şimdi ortak ahırımız var kv hergun yuruyerek sut sağmaya gidiyor (5 araba alacak parası var bankada ama bizden para cıkarmak icin yapıyor cunku eşim calıştığını bana getirdikce gozu donuyor konuyu uzatmamak icin gecmişi yazmıyorum ama eski konularımda var evi ayırınca rezillik cıkarmıştı, yeme icme birdi maaşı alıyordu bi orkid isteyince laf ediyodu . Dayanamadım boşanacaktık oyle hayat mi gecer. eşimde kavga etti sonunda ev ayrıldı. İlk maaş gunu bekledi bekledi bakti para getiren yok bz alışveriş yaptık kendi evimde yeme icmeye başladık. gelip beni evden kovdu sırf eşim artik ona vermiyor diye. Ben muska yapmışım annemle ocağını yıkmışız neler neler. Komşular duymuştu sesini. 3 bucuk sene gecti tabi. ama huyu bu..

Neyse sonra ısrar kıyamet ahırı yaptırdı eşime. bin bir borcla. Yani bi yonden iyi bizim kendi yerimiz. Ama o Şimdide eski duzene donmek istiyor. Kp calışmıyo hayvanlara bakıyo(işe almıyolarmış adam 47 yaşında yaşlı filanda değil) eşimde sırf ona calışsın istiyo ama 2 cocuk var zaten bize yetmiyor.

Nası ikna ettiyse eşimi, adam benden habersiz onlarla araba alıyordu hergun gidip gelceklerdi son anda oğrenip vazgecirdim eşimi. Bi sure iletişimi kesti eşim onla. O ara kv yi gormeniz lazımdı surekli kapıma gelip resmen gozunun ustunde kaşın var gibi sebeplerden sataşıyodu. İstediği olmuyodu ya. Yok işte evden akşam benim sesim geliyomuş eşim yokken(telde konuşuyodm eşimle yukardan duymuş sesimi). Ama eli belinde kavga etmek icin soyluyor vucut dilinden belliydi. Normalde de demez boyle şeyler. 2-3 gun boyle sataştı farklı ve sacma konulardan. Hatta kızım huysuzluk yapınca "ne olduuu sende baban gibi beni dinlemiyorsun' filan dedi. O zaman anladım derdini. Acıkcası daha huzurluydum o sekilde

Neyse kızlar bunların ustunden 1 ay filan gecti benim artık bu kv den midem bulandı ne yuzune gulesim ne konusasim geliyo buz gibi soğudum . Goruşmuyorum oyle zaten ama arada cocukları goturmek icin geldiğinde kapıda goruyorum ki illaki goruyo insan. Ama bir iyi olmuş bir iyi olmuş size anlatamam iyilik meleği gibi kızım kızım diyip duruyor. Gulmeyen kadın gulmeye başlamış . Eşimle aralarında ne olup bitiyor bilmiyorum anca telefonuna gene ses kaydedici filan indirip anlarım yoksa eşim soylemiyor politik davranıyor kisaca.

Ben bunu eşime bağlıyorum yani demekki işine geliyor eşim dediğini yapıyor ki benimle iyi. Birsuru borc varken gidip onlara para filan mı veriyo bilmiyorum.(vermediğini soyluyor, sadece babasına sigara alıyormuş arada) inanmiyorum bu yuzden herguunn eşimle tartışıyoruz. Artık kendimi deli gibi hissediyorum sacma sapan şeyler soyluyorum eşime. Bu kadın bana iyi davrandıkca benim butun ic huzurum kacıyo ne yapıcam kızlar ben