Sizi derdimi anlatıp sıkmak istemezdim bu aralar cok berbat bir şekilde kotuyum..
..
Ağustos ayının en sıcak gunlerinde tanıdım onu.. Hayatımın erkeği dersiniz klasik tabiri caizse cocuklarımın babası diye duşunursunuz.. Hayattan tam bezmiş bıkmış kendini salmış bir bedendesiniz ama o cıkıyor karşınıza bedeniniz de bir umut salıyor guzelleşiyorsunuz.. Siz de bilirsiniz ki insanlar biz kadınlar sevilince guzeliz..
...
Eylul ayında onunla buluşma kararı alıyoruz.. Ben kocaeli'ne gidiyorum o da İstanbul'dan kocaeli'ne geciyor.. İlk buluşma yerimiz eskihisar.. O gun ilişkimizi bitirmek istiyor.. Aile yapımız uymuyor diyor ama yine de beni sevdiğini soyluyor.. Bu kararı aldıktan bir hafta gecti gecmedi tekrar birlikte oluyoruz.. Ama bilseniz ona nasıl hayranım aşığım.. Birlikte olmadığımız bir haftalık sure icinde ailesiyle afyona gidip kız bakmışlar ( ne kadar doğru bir kelime bilmiyorum) ya da gormeye gitmişler diyeyim bana Ekim de nişanlanıyorum dedi ve oldum dirildim..
..
Kasım.. Her şey kusursuz guzel gidiyor taa ki beni aldatana kadar.. Halbuki ben hep derdim " sen başını yerde tut hic bir dişi kuş konamaz sana" diye.. Kasım ayını olu gecirdim sonra onun yanında okumak icin hırs yaptım.. İstanbul'a gideceğim diye.. Her gun ders calıştım saatlerce...
...
Ocak, ocakta ne mi oldu? Mesaj attı ozur dilerim diye.. Kız bunu terk etmişti.. Kendisi daha 23 yaşındayken beni 28 yaşındakiyle aldattı evet doğru okudunuz... Doğum gununu kutlamadım diye bana isyan etti bende yanındaki kutlasın dediğimde oğrendim ayrıldıklarını.. Şubata kadar seni seviyorum diye konuştu.. Ben zaten deli divane aşığım kabul ettim kendisini .. Ama icimi sorsanız nasıl kırgın ona..
..
14 şubatta memleketime Hatay'a geldi.. Kendini ozel hissetmeni istiyorum diyerek.. Sabahtan akşama kadar benimleydi gercekten pişman dedim ama değilmiş... Yine gitti..
.. Evet surekli her ay gelip gitti.. En cok koyanı da bana kapaklanmaya calışıyorsun demesi olmuştu.. Size sadece dış yuzunu anlattım. Ah bir de icini gorseniz... Haziranda ondan bebeğim oldu ve sonrasında duşuk yaptım.. Onun sozleri yuzunden kanamam oldu.. Bana hayat kadını olduğumu belirten iğrenc Sozler soyledi.. Halbuki tek birlikteliğim oyken.. Bunu bildiği halde. Bana inşallah bebeğin duşerken sende olursun dedi.. Duşuk yapmadan once de evleneceğim evim sensin dedi.. Kotu sozlerini unuttum iyi davrandı ya hemen gevşedim.. Annendn de ozur dileyeceğim tanışmaya geleceğim gibi sozlerine kandım.. Duşuk yaptığım anda terk etti anlamalıydım bana bebeği aldırma olayı gecsin anneni arayıp ozur dileyeceğim dediğinde her şeyin yalan olduğunu.. Ama aptalmışım.. Gordunuz mu? Gercek ici daha kotu... Dayanamıyorum artık ona ne yaptığımı bilmek isterdim.. Sevmekten affetmekten başka...
..
Sizi de yordum buraya kadar okudunuz ya da okumadınız.. Ama teşekkur ederim okuduğunuz icin... İcimi dokemedim ama olsun eminim ki bir gun gececek.. Acıtsa da.. Bebeğim icinde cok uzuluyorum onu kaybetmek felaket bir şey.. babası annesi yuzunden ona bile laf soyledi.. Kimden olduğu belirsiz gibi laflar.. Allah goruyor her şeyi biliyor o yanımız da her zaman.. Bebeğim de Melek oldu.. Bunu biliyorum..