3 aylık hamileyim 1 haftadır ailemin yanına geldim. Hamile kaldığım gunden beri eşimle hep tartışıyoruz. Surekli annesi babası ne derse onu yapmamı istiyor onlara gore hareket etmemi bekliyor zor bir hamilelik geciriyorum bana hic desteği olmadı hastayım demem bile gozune battı tartışmalarımızda surekli hakaretler ağza alınmayacak kelimeler o kadar hakaretine maruz kaldım ki dayanamadım artık senle hastaneye gelmem annem babam seni hastaneye goturecek dedi her şeyi onlarla yapacaksın diyor annesi babasıda destekliyor onu yanlış yaptığını hic soylemiyorlar. En son cok buyuk tartıştık bana seni istemiyorum bitirelim dedi seni babanın evine koyacam dedi ailemi aradım onlar geldi beni aldı. Cok şukur ailem arkamda babam gitme diyor ben arkandayım senin diyor. Gunlerce ne aradı ne sordu mesaj attım ne yapacağız diye bana şart sundu ailemin her dediğini yapacaksın kendi aileni de sileceksin onlarla goruşmeyeceksin oyle gelirsin dedi bana bende şart uzerine evlilik olmaz deyip engelledim sildim numarasini kim araya girdiyse de ailemi ezip gelip o kızı almam demiş. Ne yapacağımı bilmiyorum her şeyden gectim karnımdakini duşunuyorum.